Αποκαλύπτεται η ηλεκτρονική απάτη κατά του Φρέσκου Γάλακτος Δέλτα

Πριν από περίπου δέκα μήνες η εταιρεία μας και πιο συγκεκριμένα το φρέσκο γάλα Δέλτα, μαζί με άλλη γνωστή ελληνική γαλακτοβιομηχανία, δέχθηκαν πρωτοφανή ηλεκτρονική επίθεση μέσα από μια σειρά δυσφημιστικών και παραπλανητικών chain mails τα οποία ανέφεραν την υποτιθέμενη ύπαρξη επικίνδυνης ουσίας στο φρέσκο γάλα, και προέτρεπαν τους καταναλωτές να μποϋκοτάρουν την αγορά αυτών των προϊόντων.

Η Vivartia, με τη σημαντική συμβολή των ελλήνων bloggers, ενημέρωσε υπεύθυνα και με στοιχεία τους καταναλωτές για την πρωτοφανή και ανυπόστατη αυτή δυσφημιστική επίθεση.

Στις 17 Σεπτεμβρίου η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής εξέδωσε Δελτίο Τύπου, σύμφωνα με το οποίο, η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται σε διαδικασία διαλεύκανσης υπόθεσης διασποράς απατηλών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο ευρύ καταναλωτικό κοινό μέσω Ίντερνετ ενώ έχει σχηματιστεί δικογραφία εις βάρος 37χρονου Έλληνα που φέρεται ως υπεύθυνος για την αποστολή κακόβουλων, παραπλανητικών και δυσφημιστικών chain mails.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις η Vivartia παρακαλεί για ακόμη μια φορά τους Έλληνες bloggers να διαδώσουν την πληροφορία αυτή, διευκολύνοντας την αποκατάσταση της αλήθειας και αποτρέποντας με αυτό τον τρόπο τη συνεχιζόμενη δυσφήμιση όχι μόνο της εταιρείας μας αλλά και του ελληνικού γάλακτος στο σύνολο του.

ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ   ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΟΜΙΛΟΣ VIVARTIA ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ .
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .