Η απόβαση των Αμερικανών στο Φεγγάρι ήταν μια μπλόφα, ένα Fake.

Οι Αμερικανοί στο φεγγάρι - ένα Hoax

Η απόβαση των Αμερικανών στο Φεγγάρι ήταν μια μπλόφα, ένα Fake. Όμως εκατομμύρια άτομα τήν νομίζουν για αληθινή, γιατί πιστεύουν αυτά που γράφουν οι εφημερίδες και δείχνουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί

Οι εγγραφές έγιναν σε στούντιο
Μεγεθύνατε
του Εμμανουήλ Σαρίδη

Η προσγείωση του διαστημόπλοιου Apollo και η απόβαση του αστροναύτη Aldrin στο φεγγάρι το 1969 έγινε μέσα σε ένα στούντιο. Δεν το πιστεύετε; Μεγεθύνατε την διπλανή φωτογραφία και δείτε προσεκτικά: Οι διάφορες σκιές δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Η σημαία και το κοντάρι της σημαίας δεν ρίχνουν σκιά παντού. Και προφανώς, οι μηχανικοί φωτισμού ξεχάσαν να πάρουν το τριπόδι του προβολέα απο την εικόνα. Δείτε επίσης το βίντεο στο τέλος και γελάστε με τα φωτιστικά που πέφτουν μέσα στο στούντιο πάνω στο κεφάλι του Aldrin.

Φυσικά το ότι το διαστημόπλοιο Αpollo και ο Aldrin στο φεγγάρι είναι ένα Hoax, δεν είναι καινούργιο, ότι η απόβαση των Αμερικανών στο φεγγάρι ήταν μια μπλόφα, είναι γνωστά απο καιρό. Όμως εκατομμύρια άτομα το πίστεψαν και το πιστεύουν ακόμη, Πιστεύουν αυτά που γράφουν οι λεγόμενες σοβαρες εφημερίδες (φερ' επείν οι New York Times) και τα μεγάλης κυκλοφορίας περιοδικά (σ' εμάς εδω στη Γερμανία το Der Spiegel, φερ' ειπείν). Που παίρνουν τις πληροφορίες τους απο τα μεγαλα και μικρά ειδησεογραφικά πρακτορεία, μη γνωρίζοντας, ότι όλα αυτά, τα ειδησεογραφικά πρακτορεία και τα ΜΜΕ, είναι τα His Masters Voice των εβραίων αφεντικών τους. Και ότι οι κονδυλοφόροι που τα γράφουν και τα διαδίδουν δεν είναι καθόλου καλύτεροι απο τον Ψυχάρη, τον Παπαχελά ή τον Τσίμα, γιατί στην πραγματικότητα αποτελούν όλοι τους τα μικρά ή μεγαλύτερα γρανάζια ενός συστήματος, που μόνος σκοπός του είναι η συσσώρευση κεφαλαίου, απλά η κλοπή της παραγόμενης υπεραξίας που παράγει ο κοσμάκης. Που καταλήγει στα σεντούκια των διεθνών τοκογλύφων. Αυτών, που συγχρόνως είναι και οι ιδιοκτήτες των ΜΜΕ. 

Υπάρχει όμως και η άλλη πλευρά, όπου βρίσκεται η αλήθεια. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .