ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ -την ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ...

Ξεχείλισε το Ξενοδοχείο Πρέζιντεντ από μαχητικούς Ελληνόφρονες,που βροντοφώναξαν GIORGOS GO HOME.
ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τεράστια επιτυχία της συγκέντρωσης της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
Η προεκλογική εκστρατεία της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, άρχισε με ΝΙΚΗ κατα των δυνάμεων του παρακράτους της ΚΑΡΦΙΤΣΑΣ και της Ξένης Κατοχής.Με ΝΙΚΗ κατα της Γκεστάπο / Κα-Γκε-Μπε των κατακτητών που μας παρακολουθεί, και οργανώνει τις Επιθέσεις κατά των Ελλήνων.διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ
Εμείς, οι Αθηναίοι δημότες , ως ελεύθεροι άνθρωποι και δημοκράτες, Ξεκινάμε την Νέα Εθνική Αντίσταση κατά της Χούντας των διεθνών Τραπεζιτών, του Δ.Ν.Τ. και της ντόπιας Ολιγαρχίας που μας επέβαλαν την εθνοκτόνο νέα Κατοχή και το «Μνημόνιο».
Ξεκινάμε τον Αγώνα κατά της Φαυλοκρατίας, της Κλεπτοκρατίας και της Κομματοκρατίας, που καταδυναστεύουν συνεχώς, τη ζωή μας , τον Λαό και το έθνος μας. Αυτοί τρώγανε, τρώγανε, τρώγανε ,και ο λαός τους κοίταζε και τους ψήφιζε! ΥΓ. Ακριβώς η ίδια παρακρατική ομάδα, με τον ίδιο «αρχηγό» , που συνεργάζεται με την αλ Σαλέχ, τη Βήχου, και τους Σόρος, και κάνει επιθέσεις σε μεμονομένους λαθρομετανάστες, δίνοντας ψωμί στον Ταρζάν και τους «φιλάνθρωπους», επιτέθηκε με άλλο συμβόλαιο , στο Πρέζιντεντ κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ.
Ο «εργολάβος» ελληνόφωνος «ηγέτης» που τους έστειλε, εισέπραξε «χορηγία»,όπως ο Ιουδαίος Ρόκο, από ΠΑΣΟΚ και ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ.
Η «Πέμπτη Φάλαγγα», που δρα μέσα στον πατριωτικό χώρο αυτοαποκαλύφθηκε.ΣΤΟΧΟΣ τους είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΚΑΤΟΧΗ ΞΕΡΟΥΝ.
Συνεργάτες και τότε και τώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .