ΚΙΝΗΘΗΚΕ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠO ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Θρίαμβος! Ιστορική ημέρα. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Αθηνών κίνησε ποινική δίωξη (προκαταρκτική εξέταση) για Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 134) κατά της Κυβέρνησης και των «Βουλευτών» που ψήφισαν το Μνημόνιο, μετά από την από 27-05-2010 μήνυσή μου.
Οι προδότες έχουν ήδη κληθεί (σύμφωνα  με τον νόμο) να λάβουν γνώση της δικογραφίας και να καταθέσουν ανομωτί ενώπιον του Εισαγγελέα αυτοπρόσωπα ως ύποπτοι διάπραξης του αιδεχθεστέρου των εγκλημάτων, ήτοι αυτού της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Αυτή είναι η Εκδίκηση του Λαού. Εγώ καταθέτω την 11-01-2011 στην Χαλκίδα. Αυτή είναι η νέα μας Εθνική Εορτή. Η πολιτική κηδεία των Προδοτών άρχισε. Σύντομα και ο Ενταφιασμός των.
Συμπατριώτες: Ζούμε σε συνθήκες Επανάστασης. Η Ελλάδα «κυβερνάται» από «υπόπτους για Εσχάτη Προδοσία». Αυτός είναι ο αυστηρός νομικός χαρακτηρισμός και «τίτλος» των παρασιτοβιούντων στην Βουλή κι όσων τους ακολουθούν, στην παρούσα δικαστική φάση. Και γι αυτό, τίθεται ήδη μείζον -ηθικό κατ` αρχήν- θέμα νομιμότητας λειτουργίας της Βουλής και της Κυβέρνησης τα μέλη των οποίων είναι ΥΠΟΠΤΟΙ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ.  
Τον λόγο έχει πλέον ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας για την διάλυση της Βουλής και για να επουλώσει το ήδη τρωθέν κύρος του, λόγω της απαραδέκτου μέχρι σήμερα σιωπής και αδράνειάς του στον συντελούμενο αφανισμό της χώρας. Κι αν κι αυτός σιωπήσει, οφείλουμε ως Λαός να ενεργοποιήσουμε το άρθρο 120  του Συντάγματος. 
Εδώ είναι ο πυθμένας της παρακμής και του εκφυλισμού της φυλής μας. Γι αυτό το μόνο που μας αναμένει είναι η Αναγέννηση στα χέρια σας.

Ο αρ. κλήσης μου είναι: ΙΔ 10/19473/ 21-12-2010.

Δημ. Αντωνίου
http://zoidosia.blogspot.com/2010/12/o.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .