Ο μήνας Μάρτιος θα φέρει το "μαχαίρωμα" σημαντικών προσώπων (δολοφονία ή απόπειρα δολοφονίας).

Γράφει η Γεωργία Κιάφη
Ο Μάρτιος 2011 και συγκεκριμένα ο μήνας του κουνελιού ( 06.03.11 – 04.04.11) είναι ενδιαφέρον μήνας από άποψη Φενγκ Σούι αλλά και από άποψη κινέζικης Αστρολογίας διότι όλες οι επιδράσεις είναι διπλές κάνοντας τα γεγονότα διπλά, με άλλα λόγια έντονα. Παρακάτω εξηγώ πώς.... επίσης...ένας καινούργιος ή ανερχόμενος αρχηγός
Σύμφωνα με την κινέζικη αστρολογία βρισκόμαστε στην χρονιά του μεταλλικού κουνελιού (όπου το γιν μέταλλο 辛 κάθεται πάνω στο κουνέλι ξύλο 卯), ενώ ο μήνας Μάρτιος 2011 είναι επίσης ο μήνας του μεταλλικού κουνελιού και επηρεάζεται ακριβώς από τους ίδιους χαρακτήρες! Η επίδραση της χρονιάς και του μήνα Μάρτιου είναι διπλή, οπότε και ιδιαίτερα δυνατή!

Αυτό σημαίνει ότι οι προβλέψεις μου που έκανα για την χρονιά του μεταλλικού κουνελιού 2011 ισχύουν ιδιαίτερα για τον μήνα Μάρτιο. Οπότε ο μήνας Μάρτιος θα φέρει το "μαχαίρωμα" σημαντικών προσώπων (δολοφονία ή απόπειρα δολοφονίας), καθότι το μέταλλο γιν (μικρό μέταλλο) στην κινέζικη αστρολογία παρομοιάζεται με μαχαίρι ή τσεκούρι ενώ το ξύλο του κουνελιού είναι γιν ξύλο και παρομοιάζεται με την σπονδυλική στήλη και τον αυχένα ενός ανθρώπου, οπότε τον Μάρτιο έχουμε την εικόνα ενός μαχαιριού στην πλάτη ενός ανθρώπου.

Από πλευρά Φενγκ Σούι και συγκεκριμένα εάν εξετάσουμε τα Ιπτάμενα Άστρα 2011, το κεντρικό Ιπτάμενο Άστρο της χρονιάς είναι το 7, ενώ το κεντρικό Ιπτάμενο Άστρο του Μαρτίου είναι επίσης το 7. Αυτό σημαίνει ότι και οι ενέργειες Φενγκ Σούι για τον Μάρτιο 2011 είναι ιδιαίτερα συγκεντρωμένες και δυνατές.

Το Ιπτάμενο Άστρο 7 του Φενγκ Σούι σχετίζεται με τα αναπνευστικό όργανα (οπότε προσοχή στην γρίπη), είναι επίσης μέταλλο γιν (νάτο πάλι το μαχαίρι) και αντιπροσωπεύει επίσης σκάνδαλα ερωτικής φύσης (το κουνέλι είναι λουλούδι του έρωτα ή αλλιώς flower of romance) αλλά και πολιτικής/στρατιωτικής φύσης (λόγω μετάλλου στην χρονιά και μήνα του μεταλλικού κουνελιού).

Πολλοί με ρωτούν πώς εξηγείται η μαζική εξέγερση σχεδόν σε όλα τα κράτη της Βόρειας Αφρικής. Το 2011 έχουμε στον Βορρά το Ιπτάμενο Άστρο 3.
Το άστρο 3 σχετίζεται με το τρίγραμμο του Ι Τσινγκ Κεραυνός. Στο βιβλίο μου "Feng Shui & Κινέζικη Αστρολογία 2011" θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες για αυτή την επίδραση από το τρίγραμμο Κεραυνός, όπως "άνδρες δράσης, άτομα χωρίς σκέψη και τακτ, ενθουσιώδες, επιθετικό, θυμωμένο, ένας καινούργιος ή ανερχόμενος αρχηγός".
Επίσης θα διαβάσετε στο βιβλίο μου της εξής επιπλέον πληροφορίες για την φύση του 3 Κεραυνός όπως "κίνηση, έξαψη, ερεθισμός, ταραχή, ξύπνημα, ενθουσιασμός, ορμή, παρόρμηση, σπρώξιμο, θέληση, κεραυνός και αστραπή, ανανέωση, θόρυβος, άμεσες επαναστάσεις, σεισμοί".

Στο βιβλίο μου θα διαβάσετε μεταξύ άλλων το εξής για το Ιπτάμενο Άστρο 3 " αλλαγές, επιμονή, τόλμη, θάρρος, περιπέτεια, new ventures, επιθετικότητα, αποφασιστικότητα, δράση, κίνηση μπροστά, άτομα που ασχολούνται με σπορ ή δράση & επιθετικότητα, ξεκινώντας κάτι καινούργιο, αλλάζοντας στόχους, επιτυχία μέσω ενεργής δράσης" ενώ οι αρνητικές επιδράσεις του Ιπτάμενου Άστρου 3 είναι "κουτσομπολιό, φημολογίες, αγένεια, μήνυση, σφαγή, πισομαχαιρώματα, διαφωνίες, παρεξηγήσεις και προβλήματα που δημιουργούνται όταν χάνουμε την ψυχραιμία μας, χάσιμο χρημάτων από νομικά θέματα".

Αυτή η επίδραση 3 του Φενγκ Σούι, η οποία με απλά λόγια φέρνει τσακωμούς και εξεγέρσεις βρίσκεται συγκεντρωμένη το 2011 στον Βορρά, επηρεάζοντας έτσι την Βόρεια Αφρική (Αίγυπτο, Τυνησία και Λιβύη).
Τον Μάρτιο αυτή η κατάσταση που προανέφερα γίνεται ακόμα πιο έντονη καθότι τον Μάρτιο έχουμε ΚΑΙ το μηνιαίο Ιπτάμενο Άστρο 3 να βρίσκεται στον Βορρά! Δηλαδή έχουμε 2 ίδιες ενέργειες 3 στον Βορρά!
Οπότε αναμένουμε γεγονότα!
Όσο αφορά εμάς τους απλούς ανθρώπους, στο βιβλίο μου "Feng Shui & Κινέζικη Αστρολογία 2011" θα βρείτε συμβουλές Φενγκ Σούι για να αντιμετωπίσετε τις αρνητικές επιδράσεις Φενγκ Σούι σε καίριες κατευθύνσεις του ορίζοντα. Ιδιαίτερη προσοχή τον Μάρτιο να δείξουμε στην Ανατολή και στον Νότο.
Αυτοί που είναι γεννημένοι την χρονιά του πετεινού να αποφεύγουν ταξίδια προς την Ανατολή και να έχουν μαζί τους τον Μάρτιο 2 σύμβολα σκύλου (ένα για την χρονιά και ένα για τον μήνα) και να επιτρέπουν αλλαγές στην ζωή τους, ακόμα καλύτερα να τις επιδιώξουν τις αλλαγές αυτές οι ίδιοι. Εάν δεν φέρουν αυτοί την αλλαγή στην ζωή τους, θα έρθει η αλλαγή σε αυτούς και μάλιστα με φόρα! Το ίδιο ισχύει για αυτούς που είναι γεννημένοι την ημέρα του πετεινού.
Αυτοί που είναι γεννημένοι την χρονιά ή την ημέρα του ποντικιού θα είναι μέσα στην τσαντίλα (penalty).
"Κάντε υπομονή και ο ουρανός θα γίνει πιό γαλανός" που λέει και το τραγούδι!!!
υ.γ(δικό μας) κάνουμε και τίποτα άλλο γεωργία μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .