Λουκάς Παπαδήμος....ΑΘΩΟΣ Η ΕΝΟΧΟΣ??? 31/5 /2011 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ!!!

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Ο Λουκάς Παπαδήμος,
γεννημένος στις 11 Οκτωβρίου 1947 στην Αθήνα, είναι Έλληνας οικονομολόγος. Υπήρξε διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας. Από το 2006 είναι μέλος της Ακαδημίας Αθηνών.

Σπουδές και ακαδημαϊκή καριέρα

Ο Λουκάς Παπαδήμος σπούδασε φυσική στο ΜΙΤ, παίρνοντας το πτυχίο του το 1970. Το 1972 τελείωσε το μεταπτυχιακό του στην ηλεκτρολογία-μηχανολογία και το 1977 πήρε το διδακτορικό του στα οικονομικά.
Ξεκίνησε ως βοηθός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια και ως Ανώτερος Οικονομολόγος στην Federal Reserve Bank της Βοστώνης το 1980. Ήρθε στην Τράπεζα της Ελλάδος το 1985, έγινε αντιπρόεδρος το 1993 και Διοικητής το 1994. Θεωρείται ότι βοήθησε σημαντικά στην πορεία της Ελλάδος προς την ΟΝΕ, καταπολεμώντας τον πληθωρισμό, αξιοποιώντας την αυτονομία που κέρδισε σιγά σιγά η Τράπεζα της Ελλάδος από την κυβέρνηση.
Από το 2002 εως το 2010 διετέλεσε αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που εδρεύει στη Φρανκφούρτη. Το 2006 εξελέγη Τακτικό Μέλος της Ακαδημίας Αθηνών[1]. Από το 2010 είναι άμισθος σύμβουλος του πρωθυπουργού Γεωργίου Παπανδρέου.
 Υ.Γ
Ως Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, επέτρεπε σε ξένους να "μαγειρεύουν" τα οικονομικά στοιχεία της χώρας.
Σήμερα εργάζεται για τους δανειστές μας στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Τρισέ και μας προτείνει "λύσεις", για να ξεπληρώσουμε τα παράνομα δάνεια, στα οποία είχε κι αυτός συμμετοχή. 
 
***…"ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ" από τον Άρειο Πάγο, μέχρι να ξεκινήσει η εξέταση της υπόθεσης των "μαγειρεμάτων" της Goldman Sachs …
 Δεν φεύγω μέχρι να κληθεί ο Παπαδήμος να μας εξηγήσει τι έγινε. Να μας εξηγήσει, γιατί ένας απατεώνας κεντρικός τραπεζίτης, που "μαγείρευε" τα στοιχεία της ελληνικής οικονομίας, "ανταμείφθηκε" με τόσο υψηλή θέση στην Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα του Εβραίου Τρισέ και των άλλων Εβραίων τοκογλύφων. Να μας εξηγήσει αυτός, ο οποίος "ξεγελούσε" τους επενδυτές, τον λόγο που όχι μόνον δεν τιμωρήθηκε, αλλά αντίθετα προστατεύτηκε από αυτούς. Να ανοίξουν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί, για να δούμε ποιοι τον "ευγνωμονούσαν" —και οι οποίοι βέβαια δεν ήταν οι Έλληνες—. Ραντεβού λοιπόν στον Άρειο Πάγο. 

 31/5/2011   
  Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ fACEBOOK



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .