Ο εβραϊκής καταγωγής και «σοσιαλιστής» Ντομινίκ Στρος Καν...Καλό θα ήταν να το βουλώσει .

Ο εβραϊκής καταγωγής και «σοσιαλιστής» Ντομινίκ Στρος Καν, ο επικεφαλής του λαομίσητου (σε όλα τα μήκη και πλάτη της οικουμένης) Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και επίδοξος Πρόεδρος της Γαλλίας, μιλά ωμά, ανάλγητα, αδόκιμα, την ώρα μάλιστα που προσπαθεί να εξωραΐσει το προφίλ του, εν όψει των προεδρικών εκλογών της Γαλλίας το 2012 (πήρε, λέει την απόφασή του, αλλά δεν θα την κοινοποιήσει μέχρι τον... Ιούλιο!). Είπε πολλά για τους Έλληνες. Όμως, πολλές φορές δεν είναι τι λέγεται, αλλά ποιος το λέει. Στην προκειμένη περίπτωση, το παραπάνω ρητό έχει απόλυτη εφαρμογή.

Αφού λοιπόν μας είπε ο Στρος Καν ότι συνομιλούσε με τον GAP, σε μια εποχή (λίγο μετά τις εκλογές) που ο τελευταίος (που πριν τις εκλογές συνομιλούσε με τον Πολ Τόμσεν της τρόικα) απέκλειε κατηγορηματικά κάθε προσφυγή της χώρας μας στο ΔΝΤ των «βδελλών», των τραπεζιτών-κερδοσκόπων, που επιζητούν να αφαιμάσσουν έθνη ολόκληρα από τον πλούτο τους, είπε να πει και τα υπόλοιπα: ότι αν δεν ήταν το ΔΝΤ, θα είχαμε φουντάρει στην άβυσσο, ότι είμαστε απατεώνες κτλ. Πολλά μπορεί να καταλογίσει κάποιος στους Έλληνες. Όμως, δεν είναι «βδέλλες» σαν κάποιους άλλους (μη δημιουργούμε και «εχθροπάθεια» τώρα...).

Και κάτι άλλο για τον Στρος Καν, για να μη μας ταΐζει κουτόχορτο: η Ρωσική Ομοσπονδία, ήθελε και μπορούσε να μας δανείσει, με πολύ καλύτερους μάλιστα όρους. Με ένα απίστευτο πλεόνασμα στο εμπορικό της ισοζύγιο, οι Ρώσοι ήθελαν να βοηθήσουν, αλλά... εξαπατήθηκαν από την Αθήνα! Η Μόσχα ζητούσε πολύ μικρότερα ανταλλάγματα και δεν είχε πρόθεση να υπονομεύσει την εθνική μας κυριαρχία. Όμως ο Στρος Καν και τα διευθυντήρια πίσω του, άλλα είχαν στο μυαλό τους...

Τουλάχιστον, καλό θα ήταν να μην λένε πράγματα όπως τα παρακάτω: «Η πραγματικότητα είναι πως αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται μέσα στα σκατά. Και μάλιστα πολύ βαθιά... Οι άνθρωποι στο δρόμο έχουν την αίσθηση ότι τους εξαπάτησαν. Κι ας είναι οι ίδιοι που ‘μαγείρεψαν' τα στοιχεία, που δεν έχουν πληρώσει φόρους, κάτι που είναι λίγο σαν εθνικό σπορ. Η απάτη πάει σύννεφο. Αν δεν είχαμε έρθει, θα είχαν πέσει στην άβυσσο... Θα είχε επέλθει πλήρης κατάρρευση».

Πολλή γλώσσα έβγαλε, προ της «υποτακτικής» του ελληνικής κυβέρνησης, ο Γαλλοεβραίος πολιτικός. Και δεν μας είπε τίποτα για τη σιωνιστικών συμφερόντων Goldman Sachs (που έχει πολλές παρτίδες με το ΔΝΤ) και τα δεινά που επέφερε κερδοσκοπώντας με την κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη (του πρωθυπουργού των Ιμίων και της δωσιλογικής παράδοσης του Αμπντουλάχ Οτσαλάν). Καλό θα ήταν λοιπόν να το βουλώσει ο Στρος Καν και να σταματήσει να προκαλεί το μέσο Έλληνα. Για ένα και μόνο απλό λόγο: δεν θα την κυβερνούν πάντα τη χώρα μας εθνομηδενιστές και υποχείρια της Νέας Τάξης Πραγμάτων...
http://gianniotis.blogspot.com/
elkosmos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .