προτείνουμε στον Μίκη Θεοδωράκη να ονομάσει το πανηγύρι του ΚΩΛΟΦΩΤΙΑ και όχι σπίθα…


Σε εκδήλωση της «σπίθας» στη Θεσσαλονίκη ο εμπνευστής της κίνησης πολιτών, Μίκης Θεοδωράκης ή μίκη μαους εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι μέχρι το φθινόπωρο θα υπάρχουν παραρτήματα της κίνησης σε όλη την Ελλάδα και στην Κύπρο.

Εξαπέλυσε νέα επίθεση στην κυβέρνηση και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν στις αντιδράσεις τους απέναντι στην τρόικα χαρακτηριστικά "παλαϊκού - απελευθερωτικού αγώνα". Ζήτησε να επιδείξουν ανυπακοή και πρόσθεσε πως "αν γίνουν σύντομα εκλογές εμείς θα ρίξουμε λευκό".
Ποιοι  ΕΜΕΙΣ  ρε κολοκύθα ;  
Στην συνέχεια  είπε αυτό που ξέρει και η γιαγιά μας
-υπεύθυνοι για την παγκόσμια οικονομική, πολιτική, κοινωνική και πολιτιστική κρίση είναι «οι ΗΠΑ, το Ισραήλ και οι παράγοντες του αμερικανοεβραϊκού λόμπι».   ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΠΛΕ ΡΕ ΜΙΚΗ.
Κοντά του και άλλοι μαϊντανοί αλλά ο μεγαλύτερός όλων ο ζουράρης.

Αξιότιμε καλλιτέχνη Μίκη, Ρεζίλι  της πολιτικής, επαναστάτη της κουτάλας .
Αν είχες κάποτε  αγωνιστεί  και είχες προσφέρει στον τόπο αυτόν τον ιερό ξέρεις από πού θα το καταλαβαίναμε; Από την ανωνυμία σου ή από την αναφορά που θα σε κάναμε σε κανένα μνημόσυνο, αν βέβαια το θυμόμασταν και αυτό .Γενικά εν ζωή λίγους άξιους τιμάμε και σε αυτούς εσυ δεν είσαι.
Γενικά ο άνθρωπος που προσφέρει να ξέρεις δεν γνωρίζει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά.
Και εσυ δεν μας κάνεις για αγωνιστής.
Ας πάρουμε παράδειγμα τα τραγούδια σου, αυτά θα σε ακολουθούν και μετά  τον θάνατό σου γιατί πραγματικά είναι καλά ,το πόσο θα αντέξουν στο χρόνο αυτό δεν το ξέρουμε γιατί δεν ξέρουμε τι  θα αποδειχθεί μέχρι τότε και πολλά αλλά πράγματα δεν ξέρουμε...σχετικά με αυτά.
Το να κάνεις τόσο φασαρία όμως για την σπίθα και να πετάς πέντε παπαριές που θα τις πετούσε και ένας μεθυσμένος σε ένα καφενείο αυτό πώς να το περάσουμε έτσι απλά.
  Εμάς δεν μας πληρώνει κανένας ούτε μας στηρίζουν  όλα τα τηλεοπτικά μέσα σαν εσένα και δεν σε έχουμε και ανάγκη ρε να μας πεις να ΠΑΜΕ ΝΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΛΕΥΚΟ-ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
Γιατί μόνο ένας καραγκιόζης θα "φώναζε" σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να πει μια ΜΑΛΑΚΙΑ.
 Έχει δίκιο  Τραϊανού που αναφέρει σε κείμενο του " το άσχημο τέλος πάντα περιμένει τους πάσης φύσεως θεομπαίχτες. "Μωραίνει Κύριος όν βούλεται απολέσαι".
Τι να σου πούμε άλλο ρε μίκη μαούς δεν θα ξανασχοληθούμε μαζί σου.
Το θεωρούμε περιττό και χρονοβόρο γελάμε όπως πρέπει να γελάνε όλοι οι Έλληνες με τα  χάλια σου και μην βιαστείς να μας κατηγορήσεις για ασεβείς προς τα γηρατειά ,γιατί με τα γεράματα χάνεις άλλα πράγματα αλλά όχι την γνώση σου και το ήθος σου .
Άμυαλος χωρίς γνώσεις ήσουν τότε ,το ίδιο είσαι και τώρα .

Θα προσπαθούσες να  κάνεις ποτέ σύνθεση μουσικής χωρίς να ξέρεις μουσική;χωρίς να ξέρεις να παίζεις κανένα όργανο; Απάντησε μας.
Θα διοργάνωνες  βραδιά βιολιού στο μέγαρο χωρίς να ξέρεις βιολί;
Τότε γιατί προσπαθείς ΡΕ ΜΙΚΗ βγαίνεις  και φωνάζεις  σαν να γνωρίζεις πως θα βγούμε από την κρίση;
Να ρίξουμε ΛΕΥΚΟ να τους πάρει το πρώτο κόμμα και να μας τσιγαρίζει αλλά 4 χρόνια .

Για αυτό και σου προτείνουμε να ονομάσεις το "πανηγύρι" σου

ΚΩΛΟΦΩΤΙΑ …ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΜΙΚΗ ΜΑΟΥΣ...φαίνεται θα σε πείραξε το κρύο τότε που  αφήσες ανοιχτά τα παράθυρα για να έρθουν οι πυρήνες της φωτιάς.

Δεν ήρθαν και ετσι βγήκες και πουλάς μαγκιές της κωλοφωτιάς.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .