παρακράτος και μυστικές υπηρεσίες πίσω απο τα χτυπήματα ΣΤΗΝ ΔΙ.ΑΣ.


Τους τελευταίους μήνες πριν από το τραγικό περιστατικό στο Ρέντη, άλλοι τρεις άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. κατά τη διάρκεια καταδίωξης δέχθηκαν σφαίρες από καλάσνικοφ. «Και σε αυτές τις περιπτώσεις οι επιτελείς έστειλαν τους νεαρούς της ΔΙ.ΑΣ. σαν πρόβατα στη σφαγή… (να πάνε σπίτι τους)αντί να ενημερώσουν περιπολικά και να στήσουν μπλόκα» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα μάχιμος αστυνομικός.  
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΗΟΤ (ΟΧΙ ΗΟΤ DOG ΠΑΓΚΑΛΕ,ΒΕΝΙΖΕΛΟ,ΚΩΣΤΑΚΗ)

Χρόνια είχαμε να νιώσουμε υπερήφανοι στην Ελλάδα για κάτι, να νιώσουμε ασφάλεια.
Στα κράτη που θεωρούνται αναπτυγμένα υπάρχει σεβασμός για τον πολίτη και φροντίζουν όσο μπορούν να βελτιώνουν το επίπεδο ζωής τους.
Βάζουν σε τάξη ότι ταράζει τον πολίτη σε αντίθεση με την Ελλάδα μας που
προσπαθούν να βρουν τρόπο να μας ταράξουν να μας στείλουν στον άλλο κόσμο μια ώρα πιο γρήγορα.
Η ομάδα ΔΙΑΣ είναι μια εξαίρεση στον κανόνα από την πρώτη στιγμή της
εμφάνισης της άρχισε να φέρνει αποτελέσματα.
Αυτό φυσικά και άρεσε σε όλους μας ,όλους τους  Έλληνες πολίτες αλλά άρχισε να μην αρέσει καθόλου στο παρακράτος που πλέον δεν θα μπορούσε να δρα ανενόχλητο όπως γινόταν μέχρι τώρα.
Σε αυτήν την δύσκολη περίοδο για το σύστημα υπάρχει μια ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ  να την βρίσκουν μπροστά τους.
Επειδή ο ρόλος της είναι να λειτουργεί λίγο αντάρτικα και απαρτίζεται από νεαρά άτομα όλο τρέλα δεν διαφθείρετε   έτσι δεν ξέρουν που θα την βρουν και πότε θα την βρουν αυτό όμως τους κρατάει "δεμένους" ,δεν μπορούν να παίξουν τα παιχνίδια τους .
έτσι άρχισαν τον πόλεμο που ξέρουν να κάνουν καλά χτύπησαν με όπλα και σκότωσαν αθώους για να προειδοποιούν και να φοβίσουν τη ομάδα, στην συνέχεια θα θελήσουν να δείξουν ότι μπορούν να κάνουν και άλλα χτυπήματα σε άλλα σημεία.
ΠΟΙΟΙ Απαξιώνουν την καλύτερη ομάδα που είχε ποτέ η αστυνομία, του κάνουν πόλεμο νευρών με το να μην το καλύπτουν ούτε σε βενζίνη από ότι γράφετε ήδη μετά τα χτυπήματα πολλά μέλη έχουν δηλώσει μετάθεση άρα οι παρακρατικοί και όσοι κάνανε τα χτυπήματα  κέρδισαν έδαφος.
Γιατί να φυλάει πολιτικούς η ομάδα ΔΙ.ΑΣ ? Το παρακράτος έχει πατού πλοκάμια και προσπαθεί να καταστρέψει μαι ομάδα που καταλάθος τους βγήκε δυνατή ,δεν υπολόγιζαν το πάθος των νεαρών παιδιών . 
Όσοι έχετε διαβάσει το βιβλίο του Παναγιώτη Τραϊανού 17 ΝΟΕΜΒΡΗ η ΜΠΑΜΠΟΥΣΚΑ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 
ξέρετε, έχετε  καταλάβει ποιοι και γιατί θα είχανε συμφέρον να χτυπήσουν αυτήν την περίοδο την συγκεκριμένη ομάδα.
Τι έγινε που γραφτήκανε όλα αυτά ;Η δικαστική εξουσία αδυνατεί να ανταπεξέρθει στα απλά καθήκοντα της, θα τα βάλει με το παρακράτος ;Ακόμη τους διεφθαρμένους του διακστικού σώματος δεν τους είδαμε μέσα .ΧΑΟΣ!!
Δεν ακούσαμε να  καλέσει κανέναν από όσους αναφέρει ο Τραϊανού στο βιβλίο του .
Δεν ακούσαμε να φέρει κανένα σοβαρό αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια το δικαστικό σώμα.
Ακούσαμε μόνο να ζητάει αυξήσεις και να παίρνει εως και διπλάσιους και τριπλάσιους μισθούς απο τους πολιτικούς που προστατεύει .
Φέρει μεγάλη ευθύνη για το κατάντημα της χώρας και το ξέρει.
Εδώ δεν κάνει έρευνα για Σημίτη, Μαντέλη , Τσοχατζόπουλο θα ασχοληθεί με τα παιδιά της ΔΙ.ΑΣ ;;
Αν δεν καταλάβουμε όλοι ότι μόνο αν αλλάξουμε την χώρα θα βρούμε ηρεμία και την τάξη  τότε θα συνεχίσουμε να έχουμε θύματα και αν σήμερα θρηνούμε φίλους αύριο θα κλαίνε για εμάς…    
 Γιατί όμως η αναφορά μας αυτή στην ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣ ;;;
 Καλούμε την ομάδα ΔΙΑΣ να διαβάσει το κείμενο Δεν φεύγω από τον Άρειο Πάγο
και να είναι μαζί μας 31/5/2011 .
(δείτε την ομάδα στο FACEBOOK).

Υ.Γ κάποιοι λένε ότι οι  αστυνομικοί δεν πρέπει να διαδηλώνουν εμείς πιστεύουμε όλοι πρώτα είμαστε Έλληνες πολίτες και μετά είμαστε οτιδήποτε άλλο εξάλλου όταν δεν φοράνε στολή όλοι είναι φίλοι, μας αδερφοί μας, συμπολίτες μας .
Δε θα διαδηλώσουν σαν ΔΙΑΣ αλλά σαν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .