Γιούχα και μπογιές στον Σημίτη στο Λονδίνο που έτρεχε να κρυφτεί...

Στην Ελλάδα κρύβονται και δεν τολμάνε να πάνε ούτε για καφέ. Εεε αρχίσανε να πηγαίνουν στο εξωτερικό για ψώνια, καφέ και οτι προκύψει. Αλλά πλέον όλοι οι πολιτικοί που φέρανε την χώρα σε αυτή την κατάσταση δεν βρίσκουν ησυχία πουθενά. Το λάθος να πάει για ψώνια...
στα λονδρέζικα μαγαζιά της Bond Street έκανε ο Κώστας Σημίτης το Σαββατο, όπου και αναγνωρίστηκε απο μερίδα Ελλήνων κυρίως φοιτητών. Ο πρώην πρωθυπουργός αναγνωρίστηκε από Έλληνες διαδηλωτές κάπου στην Oxford Street, οι οποίοι τον έκραξαν και του πέταξαν κόκκινη μπογιά, ενώ αυτός βρήκε καταφύγιο σε ένα από τα πολυτελή μαγαζιά της περιοχής.

Αλλά  Θοδωράκη Πάγκαλε για πές μας; Πάλι ο Σύριζα κρύβετε πίσω απο την επίθεση;;;
 Με βάση τα λεγομενά σου ο Σύριζα ή έχει 100 super-ήρωες που πετάνε σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη και σας κράζουνε όπου βρεθείτε και σταθείτε ή έχει 10.000.000 ψηφοφόρους οπότε είναι λογικό να βρίσκετε παντού κάποιος ώστε να σας κάνει δυσφήμιση.
Θοδωράκη σου έχουμε νέα... ούτε το ένα ισχύει, ούτε το άλλο. Απλώς πλέον ο Έλληνας πολίτης (που δεν τα φάγατε μαζί) δεν δείχνει άλλη υπομονή. Βαρέθηκε την ατιμωρισία , βαρέθηκε να σας βλέπει χωρίς ίχνος ντροπής να τρώτε τα κλεμμένα και παράλληλα να λέτε του συνταξιούχου και του μισθωτού να τα πληρώσει αυτός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .