ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΒΙΚΤΩΡΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙ

........ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ...Εδώ και ένα χρόνο περίπου Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιάνοι και Αφρικανοί έχουν ανοίξει ένα σωρό καταστήματα τα οποία παρέχουν τις ίδιες υπηρεσίες (Ιντερνετ καφέ, καφέ, μίνι μάρκετ , κομμωτήρια) το ένα δίπλα στο άλλο στην οδό Αριστοτέλους, στο κέντρο της Αθήνας και τους πέριξ δρόμους.Οι κάτοικοι αναρωτιόμαστε πού βρήκαν τα χρήματα να ανοίξουν μαγαζί, καθώς η πλειοψηφία είναι άρτι αφεχθέντες στην χώρα. Γιατί ο δήμος δίνει τόσες άδειες στην ίδια περιοχή για τις ίδιες υπηρεσίες;

Η συγκεκριμένη κατάσταση έχει βέβαια στραγγαλίσει στην κυριολεξία του Έλληνες εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες της περιοχής που φεύγουν ο ένας μετά τον άλλο. Μέσα σε λίγους μήνες ο δρόμος έχει γίνει εμπορικό γκέτο. Οι αλλοδαποί πάνε και έρχονται σε ομάδες όλη την ημέρα, κάθονται έξω από τα μαγαζιά φωνάζοντας και κανείς Έλληνας δεν μπορεί να περάσει από την περιοχή.

Στην κατάσταση αυτή έχουν προστεθεί και Ρουμάνοι και Βούλγαροι Ρομά, οι οποίοι διπλοπαρκάρουν τα φορτηγάκια τους με τα σκουπίδια τους μπροστά από τις πολυκατοικίες, βρωμίζουν, ουρλιάζουν και πίνουνε. Η περιοχή βρίσκεται πλέον στα χέρια της κάθε Μαφίας και της παραοικονομίας.

Η συγκεκριμένη κατάσταση σε συνδυασμό με την γκετοποίηση όλης της ευρύτερης περιοχής έχει επηρεάσει και μεγάλους εμπορικούς δρόμους όπως η Πατησίων, όπου τα περισσότερα καταστήματα βάζουν λουκέτο.

Κανείς δεν ασχολείται, κανείς δεν ενδιαφέρεται για την κατάσταση. Ο Δήμος είναι απών και ως φαίνεται εξακολουθεί είτε να δίνει άδειες αφειδώς είτε να παραβλέπει τις παρανομίες και να κλείνει τα παράνομα μαγαζιά.

Η παραοικονομία στην ΑΣΟΕΕ (άλλο ένα εμπορικό γκέτο), που έχει πλέον καθιερωθεί ως υπάιθριο παζάρι καλά κρατεί. Η κατάληψη της Πλατείας Βικτωρίας επίσης και ως εκ τούτου η επίσης κοινωνική και εμπορική κατάρρευση της περιοχής.

Κατά τα άλλα ο κ. Παπακωνσταντίνου ψάχνει να κλείσει τρύπες κόβοντας θέσεις εργασίας και μισθούς και γονατίζοντας με την φορολογία τον κόσμο, ενώ αφήνει την παραοικονομία, τις μαφίες και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος ελεύθερα. Για την Μαφία δουλεύει τελικά αυτή η κυβέρνηση;

Γιάννης Πολίτης
Κάτοικος περιοχής Πλατείας Βικτωρίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .