Ψωμιάδης θα μιλήσει ο λαός …όχι, να μην ξαναμιλήσουν οι πολιτικοί νάνοι .(ΒΙΝΤΕΟ)



Άσχετοι, ασήμαντοι ,"μικροί-κοντοί" πολιτικοί κομπλεξάνθρωποι έχουν καθίσει στον "σβέρκο" του ελληνικού λαού και σαν αβδέλες δεν θέλουν να ξεκουμπιστούν .
Με αυτούς ξυπνάμε και με αυτούς κοιμόμαστε ,μας υποτιμάνε τόσο που ώρες ώρες δεν πιστεύουμε πως με αυτά που λένε ακόμη υπάρχουν.
Πως μπορεί να είναι τόσο καραγκιόζηδες και ακόμη τολμούν και μας δουλεύουν ;
Στην Ελλάδα του 2011 υπάρχουν δυο λογιών άνθρωποι.
Αυτοί που μπαίνουν μέσα για 1ευρώ και αυτοί που κλέβουν δισεκατομμύρια και  δεν τολμάει να τους αγγίξει κανείς .
Αυτοί που όταν καταδικάζονται μπαίνουν μέσα και οι άλλοι που ακόμη και την καταδίκη τους σαν "βατήρα" για νέες κατακτήσεις.
Αυτοί που ζούνε με τιμή και με καθαρό μέτωπο και αυτοί που όταν τους φτύνεις αδιάφορα ανοίγουν ομπρέλα.
Ανοίγοντας να δούμε την πρωινή επικαιρότητα πέσαμε πάνω στον γνωστό καραγκιοζόπολιτικό μας ήρωα Ψωμιάδη .

Να ωρύετε και  να δηλώνει ότι μπήκε μέσα για 1000 ευρώ .
Μετά ζήτησε επίμονα να τον κρίνει ο λαός .
Επειδή θεωρούμε ότι είμαστε και εμείς λαός θα πούμε μερικές σκέψεις μας και ας μην καταλάβει τίποτα  ένας ακόμη  "νάνος" της πολιτικής μας.

 Τραγελαφικά αντιφατικά  μηνύματα από τον έως τώρα ένοχο περιφερειάρχη Κ Μακεδονίας .
Χωρίς να ξέρει που να αρχίσει και που να σταματήσει ακούσαμε τεράστιες βλακείες  και δεν θα μας πείραζαν  τόσο αλλά μας ενοχλούν αφάνταστα όταν η γελοιότητα του προσπαθεί για προσωπικό του όφελος να υποβαθμίσει την σπουδαιότητα του θέματος με τις δηλώσεις Τρεμόπουλου .
Κάθε φόρα που δεν μπορούσε να απαντήσει σήκωνε την εφημερίδα με τον Τρεμόπουλο και τις δηλώσεις του.
¨όλη την διάρκεια της εκπομπής μετέτρεψε την εκπομπή σε τηλεδικαστήριο για να εξιλεωθεί στα μάτια των χιλιάδων κοροΐδων που συνεχίζουν να τον ψηφίζουν γιατί είναι αγνός –πατριώτης – πόντιος- το παιδί του λαού ,ότι πουλάει και παίρνει ψήφους αυτό και  γίνετε ο καραγκιοζόπολιτικοήρωας .
Τα ψέματα τελειώνουν και ο ίδιος δεν θα έπρεπε να μιλάει για την τιμωρία του που στην πραγματικότητα δεν έχει αγγίξει ούτε το 1% από την  πραγματική  της διάσταση…
Θέλει να κάνει και κόμμα θέλει να ενώσει και Κεντροδεξιά και θέλει να μας κυβερνήσει αν το θέλει ο λαός .
Ο άνθρωπος είναι ένας τίποτας με κανένα σχέδιο παρά μόνο με την "ομορφιά" του και τις πλάτες της τηλεόρασης συνεχίζει και μας δουλεύει.
Μήπως αγνοεί  οτι θα έπρεπε να λύσει το θέμα με το μακεδονικό όταν του δώσαμε τα παρακάτω κείμενα;

Βαρδαρία και τέλος!
ΟΧΙ στην ονομασία “Μακεδονία του Βαρδάρη”. Πρόκειται περί παγίδας!
Τελειώνοντας και χωρίς να ξανασχοληθούμε  με αυτήν την τραγική καρικατούρα της πολιτικής μας θα του πούμε ότι ένα κομμάτι του λαού του στέλνει μήνυμα ότι δεν θέλει να τον βλέπει πουθενά να παρουσιάζεται ως Έλληνας πόσο μάλλον να υπερασπίζεται το Μακεδονικό .
Ανησυχούμε ότι οι γείτονες μας βλέποντας μόνο κοντούς να διεκδικούν και να ασχολούνται με το θέμα  πάρουν  τα μυαλά τους αέρα και θελήσουν να διεκδικήσουν και εδάφη και τότε καραγκιοζοήρωα  θα σε στείλουμε πρώτο πρώτο στην πρώτη γραμμή ,και τον φίλο σου τον Παπαθεμελή, τον Άνθιμο έτσι για παραπλάνηση .
Ο Ανώτατός "υ-ψηλότατος" δεν δέχεται το αξιότιμο δικαστήριο και τις αποφάσεις του και  φωνάζει στα πρωινάδικα ….ας φώναζες στο δικαστήριο ρε Ψωμιάδη τι μας τα πρίζεις πρωί πρωί..
  αν δεν σε δικαιώσει ο Άρειος Πάγος θα πας και στην ευρωπαϊκή ένωση???

 δείτε και το βίντεο για να τον θαυμάσετε μπορεί να κάνουμε και λάθος...


υ.γ

Για να έχουνε γνώση όλοι οι αναγνώστες μας τα παραπάνω κείμενα που αναφέρουμε τα πήρανε ιδιόχειρος και οι τρεις "παράγοντες" τις πόλης τα πήρανε και βουλευτές τα πήρε και ο Μέρτσιος ο κατεξοχήν αρμόδιος  τα πήρανε βουλευτές της ΝΔ(Γκιουλέκας) του ΠΑΣΟΚ(Βενιζέλος) του ΛΑΟΣ αλλά συνεχίζουν την αναποτελεσματική τους μέθοδο,με κίνδυνο των εθνικών μας συμφερόντων.
Αν για χίλια  όπως λες ευρώ αθωωθείς, για την αδιαφορία σου σε ένα εθνικό μας θέμα τι ποινή θα πρέπει να σε προσάψουμε εσένα και τους λοιπούς νάνους πολιτικούς μας;;; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .