ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ......Εμπάργκο εδώ και τώρα στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ προϊόντα ΕΜΕΙΣ.


*Πρέπει ο Έλληνας να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τη Γερμανία.*Κανένας Έλληνας δεν πρέπει ν' αγοράζει κανένα γερμανικό προϊόν.....

 Αν γνωρίζει κάποιος τι "φοβάται" η Γερμανία, μπορεί να την πολεμήσει. Πώς; Με την τακτική της ΑΡΝΗΣΗΣ. Με την τακτική της Κερατέας. Τι σημαίνει αυτό; Βλέποντας οι Έλληνες ότι κυβερνώνται από δωσίλογους, πρέπει ν' αναλάβουν μόνοι τους την "αντίσταση". Βλέποντας λοιπόν ότι η Γερμανία έχει πρόβλημα με τον χρόνο, εκεί πρέπει να τη "χτυπήσουν". Να της στερήσουν έσοδα αν μπορούν —ώστε να επιταχύνουν αυτόν τον χρόνο που τη χωρίζει από την ύφεση— ή ν' αρνούνται τη συμμόρφωση στις εντολές της μόνο και μόνο για να της "τρώνε" χρόνο.
Η άμυνα της Ελλάδας απέναντι στη γερμανική επίθεση είναι σχετικά εύκολη. Αρκεί να το θελήσει ο ελληνικός λαός και να γνωρίζει τι θέλει να επιτύχει και άρα ποιος είναι ο στόχος. Αυτό είναι η τακτική της ΑΡΝΗΣΗΣ. Να βγαίνουν οι Έλληνες στους δρόμους και να διαδηλώνουν την άρνησή τους για τους εξωδικαστικούς συμβιβασμούς, που μεθοδεύονται με τις διαφθοροποιούς γερμανικές εταιρείες. Να αρνούνται να καταναλώνουν γερμανικά προϊόντα. Να αρνούνται τις ιδιωτικοποιήσεις. Αν δεν μπορούν να τις αρνούνται, να αρνούνται τη μεταβίβασή τους σε γερμανικές εταιρείες. Να αρνούνται να πουλήσουν γη σε γερμανικές εταιρίες ή σε Γερμανούς ιδιώτες. Να κάνουν οτιδήποτε "τρώει" χρόνο από τη Γερμανία. Να κάνουν οτιδήποτε την εμποδίζει να πατήσει "γερά" το "πόδι" της στην Ελλάδα.
Για παράδειγμα, οι Γερμανοί σήμερα θεωρούν δεδομένο ότι ελέγχουν την Ελλάδα και δεν κινδυνεύουν από τις αντιδράσεις της, ενώ αυτό ο ελληνικός λαός μπορεί να το ανατρέψει ως δεδομένο. Μπορεί να απαιτήσει ο ελληνικός λαός να δικαστούν και να καταδικαστούν όλες οι γερμανικές εταιρείες, οι οποίες διέφθειραν το ελληνικό κράτος. Τέτοιες αποφάσεις θα τις "καταδικάσουν" αυτές τις εταιρείες στο σύνολο της Ε.Ε. με συνέπεια την αποβολή τους από όλους τους διαγωνισμούς. Αυτό σημαίνει πως κάποιες από αυτές δεν θα μπορούν να μπουν στην υπόθεση των ιδιωτικοποιήσεων και βέβαια σημαίνει επίσης και τεράστια απώλεια εσόδων από τις συνέπειες των καταδικαστικών αποφάσεων στην αγορά. Αυτή είναι η άρνηση στην προσπάθεια για εξωδικαστικούς συμβιβασμούς εκεί όπου οι Γερμανοί κινδυνεύουν με δικαστικές καταδίκες.
Η Γερμανία σήμερα αισθάνεται ασφαλής, γιατί θεωρεί ότι έχει εξασφαλισμένους ισχυρούς συμμάχους στην Ελλάδα. Ποντάρει σ' αυτό, γιατί η καταδίκη των εταιρειών της περνάει μέσα από την καταδίκη των διεφθαρμένων Ελλήνων και αυτό θεωρεί ότι δεν θα γίνει ποτέ, γιατί ελέγχει την εξουσία των δωσίλογων. Αυτό δεν είναι σίγουρο, όπως δεν είναι σίγουρο ότι οι Έλληνες θα ανέχονται για πολύ καιρό την παρουσία των γερμανικών εταιρειών στην αγορά τους. Οι Γερμανοί φέρονται στην κυριολεξία ως κατακτητές της χώρας, αλλά αγνοούν ότι, για να υπάρξει κατακτητής, θα πρέπει να τον αποδεχθεί ως τέτοιο ο ίδιος ο κατακτημένος. Η κατάκτηση πού φαίνεται; Στην αγορά. Ο κατακτητής πάντα μονοπωλεί την αγορά του κατακτημένου. Αυτό μπορεί στην Ελλάδα να συμβαίνει υπέρ της Γερμανίας, αλλά δεν οφείλεται τόσο στην ισχύ του κατακτητή όσο στην αφέλεια αυτού, ο οποίος είναι κατακτημένος και δεν το γνωρίζει. Μπορούν οι Έλληνες ν' αντιδράσουν απέναντι στην "προσφορά" του κατακτητή; Βεβαίως, εφόσον δεν είναι πραγματικά κατακτημένοι.
Πρέπει και μπορεί ο Έλληνας να "τιμωρήσει" όλες τις γερμανικές εταιρείες στην ελληνική αγορά. Να τους στερήσει τα έσοδα, που τους δίνουν τη δύναμη να βιάζουν τον ελληνικό λαό. Να πάψει να είναι ο ίδιος "χορηγός" των "βιαστών" του. Κανένας Έλληνας δεν πρέπει ν' αγοράζει κανένα γερμανικό προϊόν. Να ταυτίσει αυτήν την πράξη με πατριωτική ενέργεια. Να καταδικάσει ηθικά αυτούς που το κάνουν. Να τους εμφανίζει ως αντιπρότυπα. Να τους εμφανίζει ως εξ αμελείας και αγνοίας "δωσίλογους" και "συνεργάτες" των κατακτητών. Ποτέ και για κανέναν λόγο να μην αγοράζει τα αυτοκίνητα των Ναζί, όπως είναι τα Volkswagen του Πιχ …Του εγγονού του στενού συνεργάτη του Χίτλερ. Ποτέ και για κανέναν λόγο να μην αγοράζει τα Mercedes, που είναι τα ίδια μ' αυτά που κάποτε περιέφεραν τους Ναζί στην Ευρώπη. Ποτέ και για κανέναν λόγο να μην αγοράζει προϊόντα της Siemens …των απογόνων του Μέγκελε. Να μην αγοράζει καν τα γερμανικά λουκάνικα. Αν σκεφτεί κάποιος ότι με αυτά τα λουκάνικα έγινε "άνθρωπος" η Μέρκελ και "άνδρας" ο Βεστερβέλε, αντιλαμβάνεται ότι δεν χάνει και πολλά πράγματα αν τα στερηθεί.
Τέλος αφήσαμε τις μεγάλες ΔΕΚΟ, οι οποίες αποτελούν στόχο των νεοναζί κατακτητών τής Ελλάδας. Οι Γερμανοί θεωρούν ότι το όλο πρόβλημά τους είναι να μας αναγκάσουν να τις ιδιωτικοποιήσουμε. Θεωρούν πως, αν το καταφέρουν αυτό, θα είναι αυτοί οι οποίοι θα τις αποκτήσουν. Είναι βέβαιοι γι' αυτό, γιατί ποντάρουν και πάλι στη δωσιλογική κυβέρνηση και βέβαια στο γεγονός ότι έχουν πάρει "θέση" αγοράς, εξαιτίας των προηγούμενων διαφθορών τους. Αυτό δεν είναι και τόσο σίγουρο, αν αντιδράσει ο λαός …Αν ο λαός έχει αντίθετη άποψη και είναι εχθρικά διακείμενος απέναντι στους πιο πρόστυχους κατακτητές που γνώρισε το ελληνικό κράτος.
Το ότι ο ΟΤΕ έχει γίνει άντρο των Γερμανών νεοναζί, δεν σημαίνει ότι "δικαιούνται" ν' αποκτήσουν και το εναπομείναν ποσοστό του, το οποίο ελέγχεται από το κράτος και άρα ανήκει στον ελληνικό λαό. Το ότι το αεροδρόμιο της Αθήνας θα ιδιωτικοποιηθεί, δεν σημαίνει ότι "δικαιωματικά" θα το πάρουν οι Γερμανοί, επειδή πρόλαβαν και "τρύπωσαν" μέσα σ' αυτό. Μπορούν να το πάρουν και οι Κινέζοι και όποιος άλλος ενδιαφέρεται. Το ότι η ΔΕΗ θα ιδιωτικοποιηθεί, δεν σημαίνει ότι θα την πάρουν υποχρεωτικά οι Γερμανοί. Μπορεί να την πάρουν και οι Ρώσοι. Γιατί να μην την πάρουν οι Ρώσοι και να την "ταΐζουν" με φυσικό αέριο; Αν την πάρουν οι Γερμανοί, με τι θα την "ταΐζουν" από τη στιγμή που δεν διαθέτουν ενεργειακές πηγές; …Με ελληνικές σάρκες;
Πρέπει ο Έλληνας να συνειδητοποιήσει ότι βρίσκεται σε πόλεμο με τη Γερμανία. Πρέπει να είναι μόνιμα αρνητικός σε οτιδήποτε αφορά την επέκταση των γερμανικών συμφερόντων στην Ελλάδα. Πρέπει να βλέπει με καχυποψία και να πολεμάει οποιαδήποτε προσπάθεια των Γερμανών ν' αποκτήσουν κάποια ελληνική ιδιοκτησία …Την οποιαδήποτε ιδιοκτησία, είτε αυτή είναι μικρή είτε μεγάλη. Δεν χρειάζεται ο Γερμανός να πάρει τη ΔΕΗ, για να φαίνεται απειλητικός …Και το παραθαλάσσιο χωράφι όταν αγοράζει, είναι το ίδιο επικίνδυνος, εφόσον μέσα στα πλαίσια του ίδιου σχεδιασμού κινούνται όλοι τους. Πρέπει οι Έλληνες —και ειδικά οι Κρητικοί— να είναι ιδιαίτερα αρνητικοί σε αγορές κρητικής γης από Γερμανούς πολίτες. Πρέπει να εξετάζουν με πολύ μεγάλη προσοχή "απώλειες" μεγάλων ποσοτήτων κρητικής γης, όπως στην υπόθεση του Τοπλού.
Όλα αυτά μπορούν να καθυστερήσουν τη Γερμανία σε βαθμό καταστροφικό. Ήδη τα φαινόμενα εξελίσσονται με ρυθμούς κατολίσθησης. Καταρρέει ολόκληρο το σύστημα, σαν να είναι ένας πύργος από τραπουλόχαρτα …Καταρρέουν οι πυλώνες του. Οι ΗΠΑ υποβαθμίστηκαν για πρώτη φορά μετά το 1941. Τι σημαίνει αυτή η υποβάθμιση; Αυξημένα επιτόκια και άρα ακριβότερο δανεισμό. Άρα; Άρα πιο κοντά στη στάση πληρωμών, την οποία απέφυγε τελευταία στιγμή. Ό,τι θα κερδίσει με τα αυστηρά μέτρα δημοσιονομικής πολιτικής, θα τα χάσει από τα επιτόκια. Θα υποφέρουν οι Αμερικανοί για να ένα μηδενικό αποτέλεσμα. Γι' αυτόν τον λόγο μιλάμε για παντελή έλλειψη χρόνου. Είναι καταδικασμένο το σύστημα να καταρρεύσει. Είναι λάθος ο σχεδιασμός του και η Γερμανία είναι απλά πρωταγωνίστρια σ' αυτόν τον σχεδιασμό. Νιώθει "king of the world", αλλά δεν βλέπει το παγόβουνο λίγα μέτρα μπροστά στο παγκόσμιο "καράβι" της PAX HEBRAICA.
Γι' αυτόν τον λόγο προειδοποιούμε τον γερμανικό λαό για τον αναπόφευκτο κίνδυνο που διατρέχει, εξαιτίας των αθλίων που κυβερνούν τη χώρα του. Η Γερμανία θα πρέπει να προσέξει, γιατί οι καιροί είναι "ύποπτοι". Η παγκόσμια κοινωνία έχει ομογενοποιηθεί και "καταγράφει" τα πάντα στο κοινό πλέον "τεφτέρι". Οι λαοί επικοινωνούν με διαφορετικές ταχύτητες, βιώνοντας τα ίδια προβλήματα …και από αυτά τα κοινά προβλήματα ξεκινάνε οι κοινοί υπολογισμοί σε κοινούς "λογαριασμούς". Η Γερμανία παρασέρνει τον γερμανικό λαό σε ολισθήματα. Κινδυνεύει αυτός ο λαός να γίνει ο μισητότερος της Ευρώπης. Κινδυνεύει να καταγραφεί ανάμεσα στους χειρότερους λαούς της ανθρώπινης ιστορίας. Έχει ξεκινήσει δύο παγκόσμιους πολέμους και σήμερα αγωνίζεται στον τρίτο. Με τη στάση του και τη συμπεριφορά του αποτελεί μια μόνιμη σχεδόν "τροχοπέδη" στην ανθρώπινη ιστορία.
Όλοι γνωρίζουν ότι η Γερμανία είναι υποχείριο των Εβραίων, αλλά αυτό πλέον δεν αρκεί, για να την απαλλάξει από τις ευθύνες της. Αυτό δεν είναι από μόνο του ικανό, για ν' απαλλάξει τον γερμανικό λαό από την ευθύνη του. Κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο φανερό πως, όσο πιο πολύ βολεύει τη γερμανική κοινωνία η εβραϊκή κυριαρχία, τόσο πιο εύκολα "τρώει" το παραμύθι της. Όσο πιο πολλά τα κέρδη, τόσο πιο εύκολα "καταπίνει" τα εμετικά δημοσιεύματα της Bild. Όσο λιγότερο απειλούνται τα έσοδά της, τόσο ευκολότερα μοιράζει τα "κόστη" δεξιά κι αριστερά. Άρχισε πλέον να γίνεται φανερό ότι η εβραϊκή εξουσία δεν αποτελεί άλλοθι για τη γερμανική αθλιότητα, αλλά δικαιολογία.
Το ακόμα χειρότερο είναι ότι ο γερμανικός λαός στρέφεται εναντίον των Ελλήνων …Εναντίον αυτών, που τους "ευεργέτησαν" στην κυριολεξία …Εναντίον ίσως των μόνων Ευρωπαίων, οι οποίοι πραγματικά τούς πρόσφεραν "εφόδια" στην ιστορική πορεία τους. Αν αυτήν τη στιγμή υπάρχουν "ψίχουλα" γερμανικής "προσφοράς" στην ανθρώπινη πορεία, αυτά οφείλονται στους Γερμανούς, οι οποίοι δήλωσαν την αγάπη τους για τον ελληνισμό. Ακόμα όμως κι αυτά η σύγχρονη Γερμανία της Μέρκελ, του Σόιμπλε και του Βεστερβέλε τα "αγνοεί". Στρέφουν τη Γερμανία εναντίον των Ελλήνων σε μια αθλιότητα, η οποία μοιάζει περισσότερο με "ύβρη" παρά με οτιδήποτε άλλο.
Αποτελεί "ύβρη" να κατηγορείς —με το πάθος και την υποκρισία ενός ιεροεξεταστή— ως άρπαγα, έναν από τους πιο μεγάλους δωρητές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αποτελεί "ύβρη" να παρουσιάζεις κάποιον σαν απατεώνα, όταν εσύ ο ίδιος κρύβεσαι πίσω από όλες τις απάτες που τον αφορούν. Αποτελεί "ύβρη" να αφήνεις υπονοούμενα κακοπληρωτή για κάποιον, στον οποίο πρωτίστως εσύ ο ίδιος του χρωστάς δισεκατομμύρια από αποζημιώσεις, οι οποίες ποτέ δεν καταβλήθηκαν. Αποτελεί "ύβρη" να θέτεις σε κίνδυνο την ασφάλεια ενός μεγάλου και ιστορικού παράγοντα της ανθρωπότητας —ο οποίος αποδεδειγμένα ωθεί την ανθρώπινη κοινωνία προς τα "εμπρός"—, επειδή απλά συνεταιρίστηκες με το γυφταριό της ανθρώπινης ιστορίας.
Η ιστορία σε περιπτώσεις τέτοιας μεγάλης "ύβρης" είναι πάντα σκληρή και ποτέ δεν περιμένει. Ας το έχουν αυτό υπ' όψιν τους κάποιοι βάρβαροι, γιατί σύντομα θα τους έρθει ο "λογαριασμός" της Ιστορίας …και δεν θα τους αρέσει. Θα ξαναβυθιστούν στη μελαγχολία του 45' …Τότε, που τα σημερινά τους "αφεντικά" τούς φόρτωσαν στις ματωμένες "πλάτες" όλες τις αμαρτίες της ανθρωπότητας.
 ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ

1 σχόλιο:

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .