ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ "ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ" ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ????



Οι Γερμανοί  δεν φύγανε ποτέ και επειδή τους έχουμε κάτσει στο λαιμό, θέλουν να μας ξεπαστρέψουν.
Με τα παιδιά των δωσίλογων της κατοχής έκαναν και πάλι την προσπάθειά τους και έως τώρα έχουν κερδίσει όλες τις μάχες  αλλά όχι και τον πόλεμο.
Καταφέρανε και με τον αρουραίο …τον ΣΗΜΙΤΗ …τον γερμανοσπουδαγμένο χαφιέ, να κλέψουν τους Έλληνες.
Να βάλουν χέρι στο ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ στον ΟΤΕ στη ΔΕΗ …μόνο χέρι στις γυναίκες μας δεν έχουν βάλει ακόμα και αυτό να δείτε που θα μας το ζητήσουν.
Μην ξεχνάμε ότι μας "απειλούν" και μας προτρέπουν να γίνουμε ανταγωνιστικοί στον τουρισμό, διαφορετικά θα προτιμήσουν την Ταϊλανδή …που έχει και βίζιτες.
Με λίγα λόγια μάς το λένε δια της πλαγίας "οδού" …
ή βγάζετε στη βίζιτα ό,τι έχετε ή πεινάτε.
Στη συνέχεια και με μόνο προσόν τους τον αθέμιτο ανταγωνισμό και με χαφιέδες πάλι τύπου ΑΚΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ, άπλωσαν τα βρωμερά τους χέρια σε ό,τι έδινε δουλειά στους Έλληνες.
…Θέλουνε και Παρθενώνα …θέλουνε και νησιά …θέλουνε καί ό,τι κινείται καί ό,τι είναι ακίνητο. Μέχρι και το "χρέος" μας κάνουν σκέψεις να το πουλήσουν στην Τουρκία.

Οι άνθρωποί δεν πάνε καλά …ή μάλλον για πόσο καιρό εμείς θα συνεχίσουμε να τους ανεχόμαστε ;;;;
Ανοίξανε τις αγορές τους και οι Έλληνες κλειστήκανε στο σπίτι τους και μόνον βλέπουν, χωρίς να μπορούν ν' αγοράσουνε τα "επιτεύγματα" των "προχωρημένων" Γερμανών .

Το κείμενο αποτελεί χαιρετισμό σε όλα τα γερμανικά προϊόντα. Είναι καταδικασμένα να γυρίσουν πίσω, επειδή δεν θα τα προτιμάμε από εδώ και πέρα. Θα προσπαθούμε να τα αποφύγουμε σαν τον διάολο το λιβάνι και θα το κάνουμε με πράξεις.

Εδώ θέλαμε να καταλήξουμε και να δικαιολογήσουμε τον τίτλο μας …Οι Έλληνες ποτέ δεν γουστάρανε "ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ" …Ας τους τα στείλουμε πίσω, για να δούνε τι θα πει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ και γιατί έχουμε τη φήμη του καλύτερου εραστή .

ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΕΞ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ …ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΕΞICH LIEBE DICH.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .