ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ..."υψηλή κυριότητα"-"επικαρπία" και άλλα.. ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ!!!


  αποσπάσματα απο το κείμενο...
*Το να δίνεις μερικές πράσινες κάρτες σε φτωχούς μετανάστες και να κάνεις τον ανθρωπιστή και τον φίλο των λαών εκ του ασφαλούς, σε κάνει καραγκιόζη.
* Το κεφάλαιο ενός λαού χωρίζεται σε δύο τύπους κεφαλαίου. Το δημόσιο και το ιδιωτικό. Τα όσα γενικά αφορούν την έννοια της "υψηλής κυριότητας" αφορούν και την έννοια της "επικαρπίας" για το δημόσιο κεφάλαιο. Είναι προφανές ότι αυτό το κεφάλαιο ανήκει σε όλους εξίσου, ανεξάρτητα από το αν είναι πλούσιοι ή φτωχοί.
*Αγγλοσάξονες κι Εβραίοι είναι οι ιδρυτές και οι κύριοι χρηματοδότες των μη κυβερνητικών οργανώσεων, που προστατεύουν τα ανθρώπινα δικαιώματα και ειδικά αυτά των μεταναστών.
 *Ας ψάξει ο οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να δει ακόμα και σήμερα ποια είναι η σχέση της τοπικής εβραϊκής κοινότητας με τις πολυεθνικές. Ας ψάξει να βρει τι καταγωγής είναι οι "Έλληνες", που αυτήν τη στιγμή αντιπροσωπεύουν τα συμφέροντα των πολυεθνικών στην Ελλάδα. Να βρει δηλαδή ποιοι καταστρέφουν το ιδιωτικό ελληνικό κεφάλαιο και ποιοι βγάζουν στο "σφυρί" το δημόσιο.

Οι Εβραίοι της Ελλάδας για όλους αυτούς τους λόγους θα είναι οι μόνοι ξένοι που θα φύγουν από τη χώρα με τις κλωτσιές. Θα επιβιώσουν βιολογικά μόνο και μόνο επειδή ο ελληνικός πολιτισμός ακόμα και τον πιο άθλιο ξένο δεν τον σκοτώνει. Τον διώχνει και αυτό είναι αρκετό. Θα "πληρώσουν" όμως την αθλιότητά τους και θα φύγουν μόνον με τα ρούχα που φορούν.
Θα φύγουν όλοι, εκτός από αυτούς που είχαν τη φαεινή ιδέα ν' ασχοληθούν με τα "κοινά" στην Ελλάδα. Εκείνοι που ανέλαβαν κυβερνητικά και άλλα πόστα σε κρατικούς οργανισμούς και ΔΕΚΟ, για να "σώσουν" τους φουκαράδες τους Έλληνες. Η "ειλικρίνεια" των προθέσεων τους μάλιστα αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι, παρ' όλη την περηφάνια τους για την εβραϊκή τους καταγωγή, συστηματικά την αποκρύπτουν. Γιατί; Μήπως εκτελούν αποστολή και διαισθάνονται ότι κινδυνεύουν; 
*Επιπλέον ο ελληνικός λαός θα πρέπει ν' αγωνιστεί να πάρει πίσω τα κλοπιμαία στο σύνολό τους. Να διεκδικήσει με όλα τα νόμιμα μέσα τον πλούτο που παράχθηκε εξαιτίας του ελληνικού κεφαλαίου και κλάπηκε από τους Εβραίους. Να πάρει πίσω τον "ιδρώτα" του λαού, που έγινε εβραϊκές καταθέσεις σε ελβετικές τράπεζες. Πρέπει ο ελληνικός λαός να τους διώξει από την Ελλάδα χωρίς καθόλου περιουσία και ταυτόχρονα να τους κατάσχει τις περιουσίες τους όπου κι αν αυτές βρίσκονται και είναι προϊόντα της κλοπής τους στην Ελλάδα.

Τα δικαιώματα των οικονομικών μεταναστών
είναι το τελευταίο έγκλημα των ισχυρών
εις βάρος της ανθρωπότητας. 

η συνέχεια είναι απίστευτη διαβάστε το και στείλτε το σε φίλους σας... 


http://www.eamb.gr/ethnika_themata/metanastes.htm


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .