Παπαθεμελή... AΠΟ ΠΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ,ΤΙ ΣΕ ΝΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΕΙ???

  για τα αναδρομικά των Βουλευτών!

- Υπενθύμισε ότι το θέμα θα αντιμετωπιζόταν με τη Συνταγματική Αναθεώρηση αλλά δεν συναίνεσε το ΠΑΣΟΚ!
- Τι είπε στην εκπομπή των Καραπαναγωτίδου- Τσιομπάνογλου στον "Real FM" Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ"??? ΤΟ ΜΥΑΛΟ!!! Λάβρος κατά των πρώην συναδέλφων του που επιδιώκουν να... τσεπώσουν από 80-250.000 ευρώ ως αναδρομικά των αποζημιώσεών τους ήταν ο Στέλιος Παπαθεμελής. Μιλώντας στη συγκεκριμένη εκπομπή, είπε ότι
η δικαστική επιδίωξη είναι πρόκληση προς την κοινωνία, η οποία σήμερα πονά από τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τα λουκέτα και τη λιτότητα. Φυσικά ο ίδιος δεν είναι ανάμεσα στους προσφεύγοντες, όπως γράψαμε και σε προηγούμενη ανάρτησή μας. Αλλά υπενθύμισε και κάτι άλλο: Ότι η προηγούμενη κυβέρνηση είχε φέρει το θέμα στη διαδικασία της Συνταγματικής Αναθεώρησης το 2004, με πρωτοβουλία του Κώστα Καραμανλή! Πιο συγκεκριμένα ότι το ζητούμενο ήταν να προβλεφθεί μέσα στο Σύνταγμα της χώρας, ρύθμιση που θα απαγορεύει σε βουλευτές και δικαστικούς να διεκδικούν δικαστικά κάποια αναδρομικά τους! Αλλά η αναθεώρηση του σημείου αυτού δεν πέρασε επειδή αρνήθηκε το ΠΑΣΟΚ!

ΑΧ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ !!!ΕΞΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ,"ΓΙΓΑΝΤΑΑΑΑΑ".
  ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.

ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΨΥΧΩΣΗ-ΜΙΛΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ -ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΙΝΑΔΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .