Τους φόβισε !!!Οτι οι Έλληνες πολίτες της πρωτεύουσας βγήκαν μαζικά στον δρόμο ......και λένε ψέμματα.


 Τα ΜΜΕ κάνουν την τρίχα τριχιά, για να κλείσουν τους Έλληνες σπίτια τους!
Στο ζήτημα κάποιων λαθρομεταναστών τραυματιών, έχει επικεντρωθεί τις τελευταίες ώρες ολόκληρο το συστημικό κύκλωμα ενημέρωσης, με προφανή σκοπό για μία ακόμη φορά να πλημμυρίσει με ... ενοχές τους Έλληνες πολίτες και να τους κάνει να κάτσουν σπίτια τους.
Έτσι λοιπόν μετά από ώρες τηλεοπτικής προπαγάνδας περί "πογκρόμ" και πηχιαίους τίτλους περί "ακροδεξιάς βίας" και "νύχτας" των κρυστάλλων, διαβάζουμε για 15 περίπου συνολικά αλλοδαπούς οι οποίοι μεταφέρθηκαν - ελαφρά τραυματισμένοι οι περισσότεροι - και τελικά μόνο έναν που παρέμεινε προληπτικά για νοσηλεία στο νοσοκομείο.
Ταυτόχρονα είχαμε επιθέσεις αντιεξουσιαστών και μεταναστών κατά απλών πολιτών που έτυχε να περνούν την λάθος στιγμή από το λάθος μέρος, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Όπως παραδείγματος χάριν αυτόν του γυμνασιάρχη, τον οποίο στην πλ. Βικτωρίας κάποιοι έκαναν ... τόπι στο ξύλο, επειδή στο καπελάκι του είχε μία ... ελληνική σημαία!

Εδώ θέλουν να μας κάνουν να ξεχάσουμε ότι υπάρχει νεκρός, ότι υπάρχουν τραυματίες και από τις δύο πλευρές. Και ασχολούνται με 15 συνολικά λαθρομετανάστες με πηχιαίους τίτλους, όταν μόνο και μόνο στις πορείες που γίνονται στο κέντρο της Αθήνας, οι αριθμοί είναι τριψήφιοι (όπως τα ίδια μέσα αναφέρουν) ή σε μία μόνο ποδοσφαιρική αναμέτρηση πολλάπλάσιοι.
Όχι όμως, δεν τους απασχολούν οι ... εκδορές σε 10-15 άτομα. Αυτό που τους φόβισε ήταν το ότι οι Έλληνες πολίτες της πρωτεύουσας βγήκαν μαζικά στον δρόμο, για να διαμαρτυρηθούν και να εκφράσουν την οργή τους. Και χρησιμοποιούν τους πολυφορεμένους μηχανισμούς δημιουργίας ενοχών, προκειμένου να αναστείλουν τις αντιδράσεις αυτές. Ο κόσμος όμως είναι οργισμένος. Και αυτή η προσπάθεια θα αποτύχει.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"
http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/05/blog-post_14.html

Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/05/blog-post_14.html#ixzz1MGwfjAk3

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .