ΤΙ ΚΡΥΒΕΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ Ιερώνυμου…...τον φόβο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε αρχίσει να τα παίρνουμε στο κρανίο γιατί μας δουλεύουν όλοι και μας δουλεύουν όλοι πολύ χοντρά.
Δεν μπορεί  όλοι να γνωρίζουν και να κάνουν την κοροΐδα πόσο μάλλον όταν έχουμε θέμα σοβαρό.
Και καλά να κάνει πως δεν καταλαβαίνει αλλά.....
να μας πουλάει και πνεύμα αυτό είναι απαράδεχτο και εφόσον δεν κάθετε στο χρυσοκέντητο του θρόνο ο ιερώνυμος καλείτε να απαντήσει στα παρακάτω….    

Πριν δείτε το βίντεο  οπού ο Ιερώνυμος μιλάει  για την κρίση ,για τους νέους ,για την εξουσία, και τέλος κουτσά στραβά βάζει και τον Κύριο μήπως και μας πείσει.
Εμείς πιστεύουμε ότι δυο πράγματα μπορούσε να κάνει Ο νέος Αρχιεπίσκοπος και δεν τα κάνει ένα θα ήταν να ξαναδιαβάσει την καινή διαθήκη γιατί με τα χρόνια την έχει ξεχάσει και δεύτερον να ανατρέξει σε μια επιστολή που είχε λάβει ο προκάτοχός  του Χριστόδουλος .
 Εκεί αν πραγματικά ενδιαφέρεται για το ποίμνιο του και για όλους τους ανθρώπους  Έλληνες και μη τότε θα βρει τρόπο να ενεργήσει μια και δεν το λέμε εμείς αλλά οι προφητείες του το επιβάλουν  .
Τι κρύβει τελικά αυτό το μυστηριώδες χαμόγελο;
Mήπως φόβο;
 Πιστεύουμε ότι γνωρίζει τα πάντα για αυτό η συνέντευξή είναι ένα θέατρο ,παίζει με τις απαντήσεις και τέλος νομίζουμε  ότι μας δουλεύει γιατί ενώ πρέπει να δει προσωπικά ένα θέμα που είναι ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ και τον αφορούν κάθετε και μιλάει σαν τον πάγκαλο και τελικά κλείνει με το φταίει ο λαός  .
Τι μάθαμε ;Μάλλον το πέρασε το μήνυμα του ο φίλος του νταλάρα. 
ΜΕ αυτήν την επιστολή -είδηση θα γνωρίσει και εμείς θα γνωρίζουμε (για όλους εμάς το κάνουμε άλλωστε) δεν μας αρέσει να μας παραμυθίαζουν και θέλουμε να βρεθεί λύση.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ  ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ απο την επιστολή
Ξέχασε ο άνθρωπος ότι ο Θεός είναι πάνω απ' όλα Χαρά. Χαρά είναι ο έρωτας, η φιλία, η διασκέδαση, το καλό βιοτικό επίπεδο κλπ.. Ο άνθρωπος, εξαιτίας των δούλων, ταύτισε τον Θεό με τη θλίψη, το δράμα, το δάκρυ. Τον θυμάται όταν κλαίει, όταν φοβάται και όταν αγωνιά για την τύχη του. Αυτό είναι το κατόρθωμα των δούλων. Σφάζουν τον κόσμο και σπεύδουν να τον παρηγορήσουν ως αντιπρόσωποι του Θεού της θλίψης και της θυσίας. Ο Θεός του έρωτα, της φιλίας, του πνεύματος και της επιστήμης, έγινε ο Θεός των ανέραστων, των άφιλων και των αγράμματων.  Ο Θεός έγινε ο Θεός των κηδειών, των μνημοσύνων και των εθνικών επετείων. Θεματοφύλακες και προστάτες του Λόγου Του και του Πνεύματός Του έγιναν οι πλέον βάρβαροι κι αστοιχείωτοι άνθρωποι της κοινωνίας· αυτοί που παίρνουν εντολή να μην μελετούν τον Λόγο του Χριστού και είναι έτοιμοι να σκοτώσουν τον οποιονδήποτε το επιχειρεί.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .