ΟΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ .......

Βελόπουλος: "Ευχαριστούμε τους Σκοπιανούς. Ναι, να αλλάξει το όνομα των Σκοπίων"

όπως απεκάλυψε το taxalia, οι φίλοι μας βορείως της Μακεδονίας, άρχισαν να κυκλοφορούν το σενάριο αλλαγής του ονόματος της πρωτεύουσας της FYROM, από "Σκόπια" σε "Αλεξάνδρεια". Ο βουλευτής Κυριάκος Βελόπουλος, συμφωνεί ! Με μια μικρή λεπτομέρεια: προτείνει κάποια άλλα ονόματα. Δείτε την ανακοίνωσή του:
«Θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τους Σκοπιανούς, για την τιμή που μας έκαναν, με το να τοποθετήσουν το άγαλμα του στρατηλάτη Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια και του Φιλίππου στο Μοναστήρι.
Τους ευχαριστούμε επίσης, γιατί κάποιοι στην Ελλάδα αντιλήφθηκαν επιτέλους, ότι πέρα από την σχιζοφρένεια που διακρίνει την ηγεσία των Σκοπίων, ήρθε η ώρα να τιμηθεί και από την Αθήνα ο Έλλην Μέγας Αλέξανδρος του Φιλίππου! Να τιμηθεί επιτέλους με μια τοποθέτηση αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Αθήνα.

Επειδή μαθαίνουμε ότι θέλουν να αλλάξουν και το όνομα των Σκοπίων (της πρωτεύουσάς τους) σε Αλεξάνδρεια, τους προτείνουμε τρεις εναλλακτικές λύσεις:

1η: Ζάσταβα,

2η: deceivers και forgers,

3η Βασίλειος ο Β΄(976μΧ έως 1025μΧ) ο Μακεδών!!!»


Υ.Γ    Βελόπουλε ΝΟΜΙΖΕΊΣ ΟΤΙ ΤΙΣ  ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ?
 ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΖΑΝΟΚΕΦΑΛΕ ?
Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ?   Ο ΑΔΩΝΗΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΕ?Ο ΜΠΟΞΕΡ ?Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ?

http://www.eamb.gr/new_text/onomasia-mak.htm
http://www.eamb.gr/new_text/mak-min.htm

 ΣΚΑΤΟΦΛΩΡΟΙ  ΜΟΝΟ ΧΩΡΙΣΤΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΙΝΓΚΑΚΙΑ .....ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΠΗΚΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΕΛΑΤΕ-ΦΩΝΑΖΕΤΑΙ  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕΣΤΕ ...

.ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΕΛΑΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ.

ΚΟΥΛΗ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΕΡΓΟ ,ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΠΟ  ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ "ΒΟΥΛΩΝΕΙ" ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΔΕΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΑΣ ΟΣΟ ΠΑΡΑΡΟΥΣΙΑΖΕΣΑΙ  ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ???

ΚΑΛΑ ....ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ,ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΙΣΕΣ  .

  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .