Μέσα Μεσοπρόθεσμο, έξω Αγανακτισμένοι

Σε κλοιό Αγανακτισμένων θα βρεθεί από σήμερα η Βουλή, όπου την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη ψηφοφορία για το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα.
Το κάλεσμα είναι πανελλαδικό και αφορά περικύκλωση του κτηρίου της Βουλής για 2 ημέρες. Αναλυτικά το ραντεβού είναι για τις 9 το βράδυ της Τρίτης και στόχος των διαδηλωτών είναι να μείνουν στον δρόμο και την Τετάρτη.
Επί τόπου δεν θα βρίσκονται μόνο οι Αγανακτισμένοι της Αθήνας, αλλά και διαδηλωτές από διάφορες πόλεις της Ελλάδας.
Οι Αγανακτισμένοι της Β. Ελλάδας θα ξεκινήσουν την κάθοδο προς Αθήνα με αφετηρία τον Λευκό Πύργο. Μαζί τους θα είναι και οι μοτο-αγανακτισμένοι οι οποίοι θα ξεκινήσουν και αυτοί τη δική τους μηχανοκίνητη πορεία. Στην Αθήνα αναμένεται να φτάσουν επίσης Αγανακτισμένοι από την Πελοπόννησο και την Κρήτη.
Όλοι τους αναμένεται να ενωθούν με τους αγανακτισμένους που ήδη βρίσκονται γύρω από τη Βουλή και όλοι τους έχουν ένα στόχο: να μην περάσουν τα νέα αντιλαϊκά μέτρα του Μεσοπρόθεσμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .