Η Ελληνική Σημαία αφορμή για να φάνε ξύλο οι «Αγανακτισμένοι ΕλεύθεροιΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ! Τις τελευταίες εβδομάδες συμβαίνει το εξής παράδοξο στο κίνημα των αγανακτισμένων στη Θεσσαλονίκη. Δυστυχώς κάποια άτομα τα οποία δεν ξεπερνούν τους 50-100 και πρόσκεινται στον ακραίο αντιεξουσιαστικό χώρο και στη δήθεν διεθνιστική κουλτουριάρικη αριστερά, έχουν καταφέρει να καπελώσουν με διάφορα τεχνάσματα την πλατεία και τη διαδικασία της συνέλευσης στο χώρο του Λευκού Πύργου.

Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, είναι η εξής.
Η μεγάλη πλειοψηφία του αγανακτισμένου κόσμου της Θεσσαλονίκης έχει απογοητευθεί από αυτό το κλίμα και από αυτές τις μειοψηφικές απόψεις που εκφράζονται από συγκεκριμένα άτομα καθημερινώς, με αποτέλεσμα το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών της πόλης να χάσει τη μαζικότητα του.

Είναι χαρακτηριστικό ότι συνέλευση ούτε 100 ατόμων πριν δύο εβδομάδες, ψήφισε την απαγόρευση ανάρτησης της Ελληνικής σημαίας στο χώρο, επειδή άκουσον άκουσον προσβάλλονται οι αλλοδαποί και οι άθεοι!!… Δεν ήταν επίσης και λίγες οι φορές που απλοί αγανακτισμένοι πολίτες που δεν γνώριζαν το συγκεκριμένο ψήφισμα, έφεραν μαζί τους αυθόρμητα την Ελληνική σημαία, και δέχτηκαν φραστικές επιθέσεις από κάποιους…γνωστούς πασίγνωστους, που περιφέρονται και έχουν εγκατασταθεί μόνιμα στο χώρο του Λευκού Πύργου.

Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης, μια ομάδα αγανακτισμένων αποκόπηκε από τη συνέλευση του Λευκού Πύργου και τις τελευταίες 5 μέρες δημιούργησε τη δική της συνέλευση στο χώρο του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου όπου εκεί η Ελληνική σημαία μπορούσε να κυματίζει ελεύθερα.

Να σημειωθεί ότι η κίνηση αυτή ονομάστηκε «Αγανακτισμένοι Ελεύθεροι Έλληνες» και ήταν καθαρά ακομμάτιστη και είχε μάλιστα και μεγάλη αποδοχή από το κοινό. Ίσως αυτό να ήταν και το γεγονός για το οποίο κάποιοι «θίχτηκαν», και φοβήθηκαν ίσως ότι θα χάσουν την πελατεία τους…
Έτσι λοιπόν χθες το βράδυ κι ενώ στο χώρο της συνέλευσης του Μ. Αλεξάνδρου παρευρίσκονταν δεκάδες οικογενειάρχες, γυναίκες, νεαροί, κοπέλες και παιδιά, εντελώς ξαφνικά ομάδα κουκουλοφόρων τραμπούκισε και διέλυσε βιαίως τη συνέλευση με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και τρία άτομα!!!

Η ειρωνεία είναι ότι οι τραμπούκοι αποκαλούσαν μάλιστα τον κόσμο «φασίστες»…(!)
Εμείς αναρωτιόμαστε πάντως για το ποιοι πραγματικά είναι οι φασίστες. Μετά το περιστατικό δεκάδες περαστικοί ξανασυγκεντρώθηκαν στο χώρο της…πρώην συνέλευσης πλέον…και έψαλλαν μαζί τον εθνικό ύμνο.
Εκπρόσωπος τον Ελεύθερων Ελλήνων μας δήλωσε: «Μετά από αυτή την άνανδρη ενέργεια όχι μόνο δεν κάμφθηκε το ηθικό μας, αλλά πεισμώσαμε ακόμα περισσότερο. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας μέχρι να πάρουμε πίσω την πόλη μας, την Πατρίδα μας και τις ζωές μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .