Εισαγγελική έρευνα για τον Αντρίκο Παπανδρέου!

(Ο μοναχικός αγώνας του ολύμπια και λίγων ακόμη μπλογκ αγχώνει(;) το σύστημα...)

Από το Πρώτο Θέμα
Οι νέοι εισαγγελείς Εφετών ζήτησαν τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», σχετικά με τον αδελφό του πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, Ανδρέα.

Το επίμαχο, δημοσίευμα της εφημερίδας
ανέφερε πως ο κ. Ανδρέας Α. Παπανδρέου είναι στέλεχος πολυεθνικής επενδυτικής εταιρίας που σχετίζεται με χαρτοφυλάκια επισφαλειών κρατών (CDS),μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα. Η έρευνα θα διενεργηθεί από Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών ο οποίος καλείται να εξακριβώσει την βασιμότητα του δημοσιεύματος και να διαπιστώσει αν τίθεται θέμα διάπραξης αδικημάτων σε βάρος της εθνικής οικονομίας.

Από την πλευρά του ο κ. Αντρίκος Παπανδρέου με γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στην εταιρεία για θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής και υποστήριξε ότι δεν έχει καμία σχέση με CDS.

Διαβάστε περισσότερα: http://olympia.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .