ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΧΡΕΩΘΗΚΑΜΕ ,ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ, ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ!!!ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΝΑΛΥΣΗΠαγκόσμια κρίση Χρέους !!!

  Yahoo! Buzz Digg It! Stumble Delicious Technorati Twitter
...Η μεγαλύτερη ιδιωτική απάτη της ανθρώπινης ιστορίας.
Ποιοι είναι οι μεγάλοι απατεώνες, που μετεξελίσσονται σε φονείς της ανθρωπότητας;
Πώς η «αρρώστια» της οικονομίας απειλεί την Δημοκρατία και την ελευθερία των λαών;world-debt
Θα ξεκινήσουμε την ανάλυσή μας με μια πραγματικά ανατριχιαστική υπόθεση εργασίας. Φαντάζεται κάποιος να διασωληνωθεί με τέτοιον τρόπο, ώστε η ζωογόνος αναπνοή να γίνει το αίτιο του θανάτου του; ...Να εισπνέει, αλλά να μην εκπνέει ...Να εισπνέει όλο και μεγαλύτερες ποσότητες αέρα και να μην εκπνέει καθόλου ...Να εισπνέει από το στόμα μέσω ενός σωλήνα μονής φοράς ...Ό,τι εισπνέει να παραμένει μέσα του και να μην μπορεί να εκτονωθεί με την εκπνοή ...Ό,τι εισπνέει να παραμένει μέσα του και να τον "φουσκώνει" ...Η ζωογόνος αναπνοή να γίνει σταδιακά ένας απόλυτα βασανιστικός "μονόδρομος" προς τον θάνατο ...Η κάθε νέα ανάσα να γίνεται ένα νέο επώδυνο "βήμα" προς το τέλος ...Να φτάνει στο σημείο ο ασθενής να αρνείται να αναπνεύσει, για να μην πονάει ...Να αρνείται να αναπνεύσει, για να μην "φουσκώσει", γνωρίζοντας ταυτόχρονα ότι -χωρίς αναπνοή- μειώνονται οι πιθανότητες του να ζήσει. Μιλάμε για ένα ιατρικό σενάριο άπειρου πόνου και μεγάλης διαστροφής.

Αυτό το απάνθρωπο σενάριο δεν είναι άσχετο με την κατάσταση αυτήν, στην οποία έχει περιέλθει η παγκόσμια κοινωνία. Είναι ό,τι ακριβώς συνέβη με τα κράτη και τις οικονομίες τους. Κάποιοι "δολοφόνοι" της οικονομίας πήραν τα "ζωντανά" κράτη της κοινωνίας των Εθνών και τα "διασωλήνωσαν" με τέτοιον τρόπο, ώστε να τα φέρουν στη σημερινή κατάσταση ...Στη σημερινή κατάσταση, όπου τα παλαιά χρέη φέρνουν νέα χρέη και τα κράτη, στην προσπάθειά τους ν' "ανασάνουν", στην πραγματικότητα βυθίζονται πιο πολύ στον "θάνατο" ...Όλα τα κράτη και όχι μόνο τα αδύναμα ...Κράτη όπως οι ΗΠΑ, η Βρετανία, η Γαλλία κλπ.. Δεν εξηγείται με βάση τη λογική η "επιτυχία" αυτών των κρατών ...Η "επιτυχία" τού να ασκούν οι ΗΠΑ παγκόσμιο ιμπεριαλισμό, να λεηλατούν ολόκληρο τον Πλανήτη και στο τέλος το ταμείο να δείχνει μείον.
Κάτι σοβαρό πρέπει να έχει γίνει, για να φτάσει η "Υπερδύναμη" να χρωστάει 14,5 τρις δολάρια. Τόσο "μπατιροϋπερδύναμη" δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος. "Κοσμοκράτορες", οι οποίοι να αφήνονται να υποφέρουν από τους πόνους, επειδή τα φάρμακα για τον καρκίνο είναι ακριβά, δεν έχει ξαναδεί ο κόσμος. Κοσμοκράτορες, που, όταν χάνουν τη δουλειά τους, πάνε κατ’ ευθείαν στα "σκουπίδια", δεν υπήρχαν ούτε επί της εποχής του Τζέγκις Χαν. Κάπου υπάρχει πρόβλημα και αυτό αναζητούμε. Δεν είναι δυνατόν να τρώει κάποιος μέρα-νύκτα και να κινδυνεύει με θάνατο από υποσιτισμό. Είναι προφανές ότι είναι βαριά "άρρωστος" και αυτό τον απειλεί με θάνατο. Αυτό συμβαίνει με τις ΗΠΑ. Έχουν βάλει "χέρι" στις πλουτοπαραγωγικές πηγές ολόκληρου του Πλανήτη και "κατορθώνουν" σήμερα να απειλούνται με χρεοκοπία. Κάτι δεν κάνουν καλά. Κάτι δεν πάει καλά στον "οργανισμό" τους. Κάποιος εσωτερικός "καρκινικός" παράγοντας "ρουφάει" όλες τις εισροές τους και τους αφήνει να σέρνονται στα όρια του "θανάτου". 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .