"Κατέβασε ρολά" το Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ

Σε προσωρινή αναστολή των συναλλαγών προχώρησε το Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ λίγη ώρα μετά την έναρξη της συνεδρίασης. Οι συναλλαγές ξεκίνησαν εκ νέου μετά από 45 λεπτά
  |
Ανεστάλησαν προσωρινά οι συναλλαγές στο Χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ λίγο μετά την έναρξη της συνεδρίασης, της πρώτης από την υποβάθμιση των Ηνωμένων Πολιτειών από τη Standard & Poors.
Με το άνοιγμα του ισραηλινού χρηματιστηρίου, ο δείκτης ΤΑ -100 κατέγραψε πτώση
στον απόηχο και των μαζικών διαδηλώσεων με αιχμή την αύξηση του κόστους ζωής.
Οι συναλλαγές διακόπηκαν για 45 λεπτά. Σύμφωνα με το ισραηλινό ραδιόφωνο, ο δείκτης TA-100 των εκατό σημαντικότερων εταιρειών υποχωρούσε κατά -6,3%
πριν αποφασιστεί η διακοπή. Ο δείκτης TA-25, των 25 εταιρειών υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε πτώση -5,5%.
Οι μετοχές ορισμένων μεγάλων εταιρειών έχασαν ακόμη και το 10% της αξίας τους, ενώ στον κατασκευαστικό τομέα παρατηρήθηκε πτώση -7,4%.
Οι συναλλαγές άρχισαν εκ νέου λίγη ώρα αργότερα, ενώ έκλεισε με πτώση που άγγιξε το 7%. Με το κλείσιμο, ο δείκτης TA-25 κατέγραφε απώλειες -6,99%, πέφτοντας στις 1.074,274 μονάδες.
Να σημειωθεί ότι το χρηματιστήριο του Τελ Αβίβ είναι ένα από τα ελάχιστα διεθνώς που παραμένει ανοιχτό και την Κυριακή.
http://news247.gr/oikonomia/xrima/katevase_rola_to_xrhmatisthrio_toy_tel_aviv.1321319.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .