Καληνύχτα ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ...

"Εξαφανίστηκε " ο Μιχάλης Ζορμπίδης και η "παρέα" του,μετά τις εκλογές ΑΦΑΝΟΙ.

Το Επ.Επ Θεσ/νικης με χιλιάδες μέλη αλλά ακέφαλο παραδόθηκε άνευ μάχης  στα ΚΑΡΤΕΛ των πολυεθνικών.
Η συνταγή γνωστή πλέον για όλους μας όλοι αυτοί πριν τις εκλογές παρακαλούσαν για την ψήφο των εμπόρων και με πρόσχημα ότι θέλουν να βοηθήσουν τους επαγγελματίες τώρα κοιτάνε πως θα βγάλουνε κανένα Ευρώ παραπάνω πως θα επωφεληθούν της θέσεως τους .
Που και που λέμε και καμιά "επαναστατική" κουβέντα όπως είπε προχθές παρουσία του Βενιζέλου και Ψωμιάδη  ‘Δεν τα φάγαμε όλοι μαζί’», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζορπίδης. Και οι μισοί από κάτω τα είχανε φάει και οι άλλοι μισοί δεν τα είχανε φάει ΜΑΖΙ αλλά μόνοι τους… 
¨όλοι μαζί όσοι  τα φάγανε και οι άλλοι που για λόγους προσωπικούς πήρανε μια καρέκλα ενώ δεν είχανε γνώσεις είναι υπεύθυνοι για την κακή μας τύχη.
Θα πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι οι κλεφτές που τα φάγανε ελέγχουν τα πάντα και μας δουλεύουνε με θεατρικές παραστάσεις   δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας και σκηνοθεσίας βάζοντας είτε άσχετους είτε συνυπευθύνους να παίζουν θέατρο...
Οι έμποροι αντιμετωπίζουν χιλιάδες προβλήματα (ΤΕΒΕ-ΚΛΕΒΕ-ΤΡΑΠΕΖΕΣ-ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ-ΔΕΚΟ-ΤΕΛΗ ΔΗΜΟΥ) και ο πρόεδρος δεν έκανε μια εκδήλωση διαμαρτυρίας. Καληνύχτα ΠΡΟΕΔΡΕ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ Η ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ???? 

Υ.Γ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΜΕ 19-1-2011 ΚΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒLOGSPOT TAXALIA ΠΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ(ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ) ΑΛΛΑΣΕ ΕΜΑΣ  ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ....ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .