Ελεύθερη η χρήση ναρκωτικών, απαγορεύεται η χρήση των blogs.

Αποποινικοποιείται λοιπόν η χρήση ναρκωτικών ουσιών, ακόμα και η καλλιέργεια χασίς για προσωπική χρήση (ποιος θα το κρίνει άραγε πόσα στρέμματα αφορούν την προσωπική ή μη χρήση;).
Όμως ταυτόχρονα εισάγεται νομοσχέδιο για του κακούς «κουκουλοφόρους» του διαδικτύου, τους bloggers δηλαδή,  που τολμούν να έχουν ελεύθερη φωνή και να ξεσκεπάζουν....
το σάπιο και διεφθαρμένο καθεστώς.
Όλα λοιπόν τα blogs στην σοσιαλιστική Ελλάδα, θα πρέπει να είναι ονομαστικά και να ελέγχονται. Αυτό όμως θα οδηγήσει, αφενός στη φίμωση των ελεύθερων φωνών μέσω της αυτολογοκρισίας, αφετέρου σε περισσότερη ασυλία και μη έλεγχο του κάθε καθεστωτικού λαμόγιου, το οποίο θα μπορεί να σύρει τον τολμηρό blogger στα δικαστήρια της ελληνικής δικαιοσύνης, απαιτώντας την φυλάκισή του και εκατοντάδες χιλιάδες ΕΥΡΩ αποζημίωση για δήθεν δυσφήμησή του.
Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι η προπαγάνδα του καθεστώτος διατηρεί την κοινωνία σε καταστολή, ώστε να αποφύγει εξέγερσή της και την κατάρρευσή του, τώρα η κοινωνία θα μπορεί επιπλέον να αυτοκαταστέλλεται με την χρήση ουσιών και να αυτολογοκρίνεται στην έκφρασή της, προκειμένου να μείνει ήσυχο το καθεστώς.   
Νέα Δημοκρατία, where are you?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .