ΜΑΥΡΟΙ-ΚΙΝΕΖΟΙ-ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ-ΡΩΣΟΙ-ΑΛΒΑΝΟΙ-ΣΕΡΒΟΙ-ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ-ΡΟΥΜΑΝΟΙ,ΠΑΜΕ …ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΗΝ ΒΓΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΟΧΙ


  Το παραμύθι ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές πρέπει να τελειώσει ,οι σημερινοί  Έλληνες είναι απλά μαλθακοί είναι ανίκανοι να διεκδικήσουν το δίκιο τους,ακόμη και αυτοί που παρουσιάζονται σαν σκληροπυρηνικοί και ονομάζονται     "χρυσαυγίτες-ακροδεξιοί ή ότι άλλο επίθετο τους βαπτίζουν αυτοί που έχουν όφελος από την   αδράνεια τους ή την έλλειψη γνώσης, την έλλειψη αποτελεσματικότητας στις ενέργειες τους.
    Σε καμιά περίπτωση δεν μας ενδιαφέρει
να ανοίξουμε μέτωπο με κάποιους που δεν γνωρίζουν, αντίθετα εμείς θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε με τα δικά μας μάτια αυτά που βλέπουμε και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.
    Το σύνολο από όσους περιγράψαμε πιο πάνω ήρθαν  σε μια χώρα με υποδομές που μέχρι εκείνη την στιγμή απολάμβαναν μόνο οι γηγενείς εμείς δηλαδή και για αυτά όλα είχαν αγωνιστεί θυσιαστεί, στερηθεί  οι πατεράδες και οι παππούδες μας.
Δεν κάναμε εμείς τα  νοσοκομεία μας για να στεκόμαστε σε μια ουρά που αποτελείτε από δεκάδες αλλοδαπούς που οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι θα πει μπάνιο.
Δεν θα μπαίνουμε στα λεωφορεία στα τρένα και θα νομίζουμε ότι μπήκαμε σε τριτοκοσμικό κράτος.
Είσαι στην παραλία και περνά όλη η σαρα και η μάρα σε ενοχλεί και προκαλεί και καλά το παρεμπόριο οι αρρώστιες αλλά δεν μπορεί ο κάθε μαύρος  να ενοχλεί δεκαπεντάχρονα με τις μαλακίες  που βάζει στο χέρι τους και τους πουλάει και έρωτες .
Την  παρενόχληση  εκεί κανένας δεν την βλέπει ;
Την βλέπει μόνο  όταν κάποιο δεκατετράχρονο το παίρνουνε 5 μαυροι και το βιάζουν και τότε όλοι απορούν πως και γιατί; που το γνώρισε αναρωτιούνται .
Στην παραλία στην βόλτα παντού το ενοχλούσε και κανένας δεν τους ενημέρωσε(να τους σαπίσει στο ξύλο) ότι εδώ δεκατετράχρονα δεν τα "χαμογελάμε" .
Η σημερινή κυβέρνηση δεν βλέπει ότι όλο το καλοκαίρι χιλιάδες Έλληνες ψάχνανε προορισμό για να δουλέψουνε εκτός Ελλάδας μετανάστες την ίδια ώρα που κάποιοι είχανε τις δουλειές τους ανασφάλιστοι και με περισσό θράσος απολαμβάνουν τις ανέσεις τις χώρας μας-λες και τους χρωστούσαμε.
Εκδηλώσεις  με σημαίες και  συνθήματα είναι περιττά και μας  καθιστούν γραφικούς σήμερα η χώρα έχει ανάγκη από καρπαζιές και φυσικά από πίεση στην κυβέρνηση ώστε να ακολουθήσει ότι κάνουνε και άλλες ευρωπαϊκές χώρες.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .