ΤΑ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.ΑΠΕΡΓΟΥΝ!!!!ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ???ΓΡΙΦΟΣ

 ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΗ!!!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ...ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ -ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ. 

ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ...

ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ,ΠΟΣΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ? ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ? ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ? ΣΕ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ?...ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΕΤΑΙΡΙΑ?   ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΕΡΤ...ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΧΗΜΟΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΕΑΜ.Β ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ...  ΟΥΣΤ ΡΕ ΤΕΜΠΕΛΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ "ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ" ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΛΤΣΟΝ.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ...


Δευ, 19/09 18:00- 23:00

Τη συμπαράστασή της στην πεντάωρη στάση εργασίας της ΕΡΤ για σήμερα από τις 18:00 – 23:00 εκφράζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ, που εξήγγειλε επίσης τρίωρη στάση εργασίας από τις 12:00 έως τις 15:00 των δημοσιογράφων που εργάζονται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.
Το διοικητικό συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών αποφάσισε ομόφωνα να συμπαρασταθεί στην 5ωρη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΠΟΣΠΕΡΤ για σήμερα 19 Σεπτεμβρίου 2011, από τις 18.00 έως τις 23.00, κηρύσσοντας ταυτόχρονα στάση εργασίας και των δημοσιογράφων που εργάζονται στην ΕΡΤ, σε όλη τη χώρα, αντιδρώντας στην επιχειρούμενη μαζική απόλυση των συναδέλφων μας με το σύστημα της εργασιακής εφεδρείας και την προσπάθεια συρρίκνωσης και υπονόμευσης της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Η ΠΟΕΣΥ ανταποκρίθηκε, επίσης στο αίτημα των εργαζομένων στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων και αποφάσισε να κηρύξει 3ωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 15:00 των δημοσιογράφων που εργάζονται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε ολόκληρη τη χώρα, αντιδρώντας στην επιχειρούμενη μαζική απόλυση των συναδέλφων μας με το σύστημα της εργασιακής εφεδρείας και την προσπάθεια συρρίκνωσης και υπονόμευσης του Πρακτορείου.
Στην ανακοίνωσή της η ΠΟΕΣΥ αναφέρει το πλήρες κείμενο του ψηφίσματος των εργαζομένων στο ΑΠΕ-ΜΠΕ στο οποίο αναφέρονται τα ακόλουθα:
«Οι εργαζόμενοι στο ΑΠΕ-ΜΠΕ εκφράζουμε ομόφωνα την αντίθεσή μας στην εργασιακή εφεδρεία και καλούμε τη γενική διεύθυνση και το διοικητικό συμβούλιο του Πρακτορείου να μην στείλει στο υπουργείο Οικονομικών κατάλογο με ονόματα συναδέλφων προς ένταξη στο καθεστώς της εφεδρείας.
Ουδείς εργαζόμενος στο ΑΠΕ-ΜΠΕ περισσεύει κι είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε με κάθε κόστος τις θέσεις εργασίας και την επαγγελματική μας αξιοπρέπεια».
Πηγή: enet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .