Μάνατζερ hedge-fund προβλέπει 2.200 δολ. για τον χρυσό???

Ο χρυσός, η πλατίνα και το πετρέλαιο Μπρεντ θα οδηγήσουν ανοδικά τις τιμές των εμπορευμάτων καθώς οι επενδυτές θα αναζητούν προστασία για τα περιουσιακά τους στοιχεία και θα εμφανίζονται ελλείψεις από πλευράς προσφοράς, σύμφωνα με τον Tony Hall, μάνατζερ hedge- fund που πέτυχε απόδοση 33% για τους πελάτες του φέτος.
Ο χρυσός μπορεί να ανατιμηθεί κατά 21% στο επίπεδο ρεκόρ των 2.200 δολ. ως τα τέλη του 2011, η πλατίνα μπορεί να κερδίσει 10% και το πετρέλαιο Μπρεντ να αυξηθεί 26% στα 140 δολ. μέσα σε έξι μήνες, σύμφωνα με τον εν λόγω διαχειριστή κεφαλαίων 100 εκατομ. δολ. της εταιρείας Duet Commodities Fund Ltd. που εδρεύει στο Λονδίνο.

Της οποίας τα κέρδη συγκρίνονται με τα μόλις 0,6% των hedge funds που επενδύουν σε εμπορεύματα.
Βασική αιτία της θετικής πρόβλεψης για τον χρυσό είναι πως θα είναι ωφελημένος τόσο σε συνθήκες οικονομικής επιδείνωσης όσο και εξόδου από την κρίση εφόσον η τελευταία θα είναι πληθωριστική (αντιπληθωριστικό καταφύγιο).
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=310962

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .