OI ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΗΡΘΑΝ ...ΤΑΥΤΟΠΟΙΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ!


Το χθεσινό χαράτσι στα ακίνητα αποτελεί το "σχέδιο Β" της Γερμανίας και των εταίρων μας, ώστε  να αρπάξουν, μετά τη γη και τα σπίτια μας!
Όλες οι κατοικίες θα ταυτοποιηθούν μία προς μία. Κάθε κατοικία δηλαδή θα αποκτήσει την ...ταυτότητά της. Όπως  μαρκάρουνε τα βόδια κατά τον ίδιο τρόπο θα μαρκάρουν και τα σπίτια!
Τα χαράτσια από 'δω και στο εξής θα πέφτουν βροχή στις κατοικίες.
Με τον ...μπαμπούλα των επόμενων δόσεων και την επαπειλούμενη πτώχευσης της χώρας, έχοντας τη δήλωση Παπανδρέου "καλύτερα να χάσουμε όλοι από κάτι παρά να χάσουμε τα πάντα" ως οδηγό πλεύσης, τα σπίτια θα δέχονται τον ένα φόρο μετά τον άλλο! Η αξία των σπιτιών θα πέσει στο κατώτατο σημείο. Όπως το χρηματιστήριο έφτασε στο ναδίρ έτσι και οι τιμές των κατοικιών.
Όποιος αντέξει, άντεξε. Οι  Έλληνες που δεν θα μπορούν να πληρώνουν άλλους φόρους κατοικίας, είτε θα αναγκαστούν να πουλήσουν το σπίτι τους για ένα κομμάτι ψωμί είτε θα είναι χρεωμένοι στην ΔΕΗ (μέσω των λογαριασμών της οποίας θα έρχονται τα χαράτσια) και θα χρησιμοποιούν για τον φωτισμό τους σπαρματσέτα με λάμπες πετρελαίου, ψυγείο με πάγο από το παγοπώλη, σκάφη για το πλύσιμο των ρούχων και σίδερο με ...κάρβουνο για το σιδέρωμα. Άλλοι πάλι θα κοιμούνται σε αντίσκηνα! Η Ελλάδα, ένα απέραντο τσαντήρι!
Η Ελλάδα επιστρέφει στον Μεσαίωνα και ο ...περήφανος  ελληνικός λαός θα ζει σαν τον Σομαλό!!!
Όλα αυτά θα έχουν την σφραγίδα του ...πατριώτη Παπανδρέου, ο οποίος δεν πάει σε εκλογές μέχρι να ολοκληρώσει το...πατριωτικό του έργο!
ΜΑ ΚΑΛΑ, ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ;
http://indobserver.blogspot.com/2011/09/blog-post_4901.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .