Ο παπατζής Ν Χατζηνικολάου και το ανεξάρτητο ραδιόφωνο…






    Το τι είναι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά, θα την χαρακτηρίζαμε σαν την πουτάνα του συστήματος. Η τέταρτη εξουσία  η οποία  ευνουχίστηκε  και ταυτόχρονα  παρουσιάζεται σαν επιβήτορας .
Χιλιάδες άνθρωποι των  ΜΜΕ  αλλά όλοι πιστά αρνιά της εξουσίας μιλάνε για ανεξαρτησία και ελευθερία αλλά δεν θέλουν ούτε μπορούν να γνωρίζουν ούτε τις λέξεις αυτές .
Απόδειξη των όσων λέμε...
είναι το ότι δεν έχουν αναφέρει ούτε μία φορά το ΕΑΜ.Β' και τον ιδρυτή του Παναγιώτη Τραϊανού .
Αφουγκράζονται την αναγκαιότητα εύρεσης λύσης για την χώρα αλλά οι λύσεις τους περιορίζονται ακόμη στο ΠΑΣΟΚ στην ΝΔ στο ΚΚΕ Στο ΛΑΟΣ αλλά ως εκεί.
Τι τραγική ειρωνεία να είσαι χωρίς πόδια και να λες ότι τρέχω τα 100μ σε 5s .
Να είσαι χαντούμης και να σε ρωτάνε πόσα παιδιά έχεις.
Να είσαι ο βασικός υπεύθυνος μιας προβληματικής κατάστασης και να παρουσιάζεσαι σαν  ο μοναδικός λυτρωτής.        

    Μερικοί τύποι σαν τον Χατζηνικολάου συνεχίζουν να μας αντιμετωπίζουν σαν ινδιάνους και δεν ντρέπονται αλλά επειδή κανένας  δεν είναι ένοχος μέχρι αποδείξεως αυτού θα του επισημάνουμε δυο πράγματα για να τα γνωρίζει σαν ακροατές του rl fm που είμαστε και αφου δίνει λόγο στους ακροατές του…
Πρώτον δεν θέλουμε να φέρεις  ούτε τον Βενιζέλο ούτε τον Γιωργάκη γιατί αυτούς τους τρώμε στην μάπα κάθε μέρα δεν έχουν να μας πούνε τίποτα .
Ο Καζάκης είπε αυτά που έχει να πει και ήδη του δόθηκε περισσότερη δημοσιότητα από ότι του αξίζει από τα "μουγκά" ΜΜΕ, επίσης παρουσιάστηκε απρόσκλητος πολλές φορές εκεί που δεν τον καλέσανε τώρα γιατί δεν έρχεται στην εκπομπή σας …κανείς δεν ξέρει.
Τον Κο Παναγιώτη  Τραϊανού μπορείς να τον καλέσεις ;Μπορείς  να αφήσεις τους ακροατές να δούνε -ακούσουν τι λέει ?
Δεν τον έχει πάρει κανένας είδηση από τα δημοσιογραφικά λαγωνικά σας;
 Κύριε Ν.Χατζηνικολάου μπορείς επιτέλους να μας αποδείξεις  ότι είσαι ανεξάρτητος;
Μπορείς αλλά όπως φαίνεται δεν έχεις τα "αχαμνά" που χρειάζεται για κάτι τέτοιο ,φυσικά και θα περιμένουμε να μας εκπλήξεις  ευχάριστα…για να  βοηθήσουμε τα "λαγωνικά" σου και εσένα .
εκεί θα δεις πολλά άρθρα του

Υ.Γ Αυτόν τον βλάκα τον Μιχελάκη που έχεις στην εκπομπή σου σήμερα 11-10-2011 πως δεν τον πέταξες έξω με την πρώτη  απάντηση του;
Την ηλίθια απάντηση που σου έδωσε ,ένας ανεξάρτητος θα τον είχε πετάξει έξω η θα τον δούλευε.
ερώτηση  ston MIXELAKH  έχετε λύσεις για να βγει η χώρα από την κρίση ?
Απάντηση βλάκα /εδώ δεν έχει η κυβέρνηση θα έχουμε εμείς…

Είναι επικίνδυνοι για την χώρα άλλοι είναι ηλίθιοι και άλλοι προδότες.

Ολα  αυτά σας αρέσουν Κ χατζηνικολάου ;Τώρα που μπορείτε και έχετε τα μέσα δεν θα ήταν καλό να δείξετε οτι ακόμη είσαστε η τέταρτη εξουσία αλλά ξεχάσαμε θα προσθέσετε στο δυναμικό σας και την ΚΑΝΕΛΗ ...ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .