Έλληνες!


Έ
λληνες!Εδώ και τώρα ήρθε η ώρα να αναλάβει ο κάθε ένας τις ευθύνες του. ΔΝΤ και Τρόικα ως ίδιο συνδικάτο έχουν αποφασίσει όχι μόνο την οικονομική μας εξαθλίωση αλλά το βιολογικό μας θάνατο. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω και η υποβόσκουσα σε όλους οργή και αγανάκτηση πρέπει επιτέλους να εκφραστεί. Τόσον καιρό που οι όποιες λίγες στην ουσία αντιδράσεις κινούνταν σεμνά και ταπεινά, το μόνο που είχαν ως αποτέλεσμα ήταν τα κάθε φορά και πιο σκληρά νέα μέτρα για το καλό μας. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες και όποιος εξαργυρώνει επιταγές, υποδουλώνοντας τη χώρα και ξεπουλώντας την εθνική κυριαρχία θα πρέπει να έχει την τύχη που αρμόζει στους προδότες. Από το χρονοντούλαπο της ιστορίας ανασύρεται το πάλαι πότε επίκαιρο συνθήματα «ψωμί παιδεία ελευθερία», μόνο που σήμερα δεν έχουμε στρατιωτικό καθεστώς αλλά μία κοινοβουλευτική χούντα. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια. Ο μόνος δρόμος είναι αγώνας διαρκείας, αντίσταση και πάλη. Όλοι μαζί έχουμε δύναμη. Θέλουμε δουλειά και όχι ανεργία. Η επανίδρυση του κράτους απαιτεί την άμεση αποχώρηση όλων αυτών που συντεταγμένα και σχεδιασμένα μας έφεραν σ’ αυτήν την κατάσταση. Σε όποιο χρώμα και αν ανήκουν.

Έλληνες! Σ’ αυτόν τον τόπο υπάρχουν ακόμα πολλοί ικανοί και τίμιοι άνθρωποι. Δείτε πλάι σας. Το φίλο, το γνωστό, το συγγενή σας, εσάς τους ίδιους. Όλοι εμείς δεν έχουμε τίποτα λιγότερο από όλους αυτούς τους ανίκανους και επικίνδυνους που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνούν. Η Ελλάδα δεν είναι μόνο οι ραγιάδες και οι Σταμουλοκολάδες. Δεν είναι οι συνδικαλιστές και οι σφουγγοκωλάριοι. Δεν είναι μόνο οι απατεώνες και οι χαιρέκακοι. Δεν είναι μόνο οι προδότες και οι πουλημένοι. Δεν είναι μόνο τα πολιτικά τζάκια και οι παρατρεχάμενοι. Μπορούμε ακόμα και τούτη την ύστατη ώρα να σηκώσουμε ξανά το κεφάλι. Μπορούμε ακόμα και τώρα που όλοι νιώθουμε τον εξευτελισμό και την ταπείνωση να πάρουμε στα χέρια μας τις τύχες μας και να σηκώσουμε ψηλά το λάβαρο της εθνικής ανάτασης.

Έλληνες! Εμείς δεν ήμασταν που δε σκιαχτήκαμε σε δύσκολους καιρούς, με αντιπάλους Τούρκους και Γερμανούς; Οι δικοί μας προπαππούδες και παππούδες δεν ήταν που δεν έσκυψαν το κεφάλι; Γιατί το σκύβουμε σήμερα; Γιατί ντροπιάζουμε το όνομα Έλληνες; Γιατί δείχνουμε ότι από ένα ένδοξο έθνος καταντήσαμε γιουσουφάκια της κάθε εξουσίας; Γιατί αφήνουμε μια μικρή μειοψηφία να καταπατάει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας που μας απόμεινε;

Ποιοι είναι μωρέ αυτοί που θα τους φοβηθούμε; Τι είναι αυτά τα στολισμένα ρόμποκοπ που θα μας αποθαρρύνουν; Τι σχέση έχουν οι σημερινοί σαπιοκοιλιάδες των σωμάτων ασφαλείας με τους εχθρούς που μέχρι σήμερα στην ένδοξη ιστορία μας αντιμετωπίσαμε ε επιτυχία; Τι είχαν μωρέ περισσότερο οι ξυπόλητοι και πεινασμένοι πρόγονοί μας από εμάς, όταν δεν έσκυψαν το κεφάλι;

Ποιοι είναι μωρέ αυτοί οι ξένοι που θα μας κάνουν να ντρεπόμαστε που είμαστε Έλληνες; Ποιοι είναι αυτοί που θα μας διώξουν από τον τόπο μας; Αυτοί δεν είναι που μαζί τους τα φάγανε; Αυτοί δεν είναι που τα λεφτά που μας δανείζουν είναι τα δικά μας λεφτά;

Έλληνες! Ψηλά το κεφάλι. Ψηλά τη σημαία της ελευθερίας. Μη σκιάζεστε και μην προβληματίζεστε τι πρέπει να κάνουμε. Η ώρα της νίκης πλησιάζει. Αυτός ο πόλεμος θα κερδηθεί και θα είναι ο πιο ένδοξος γιατί θα είναι η δική μας νίκη!

Έλληνες! Σ’ αυτήν την κρίσιμη ώρα δε περισσεύει κανείς. Δεν υπάρχουν κόμματα και χρώματα. Δεν υπάρχουν δικά μας και δικά σας παιδιά. Όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε την αλλαγή. Μπορούμε να νικήσουμε!
http://politikiprotasi.blogspot.com/#ixzz1ZL3gtpot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .