ΠΑΠΑΡΗΓΑ VS ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ…


Με ύφος και θράσος η Παπαρήγα(τηλεφωνικά) δήλωσε πριν λίγο στην εκπομπή του Μ Τριανταφύλλοπουλου  ότι δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη στην Ελληνική αστυνομία και ότι δεν θα καλούσαν σε καμιά περίπτωση την αστυνομία γιατί θεωρούν  ότι αυτή προκαλεί τα γεγονότα και είναι παρακρατικό όργανο ....

Απίστευτο κι όμως αληθινό η κοντή  το ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ  δεν έχει ανάγκη της προστασίας της Ελ. Αστυνομίας…Εμείς προτείνουμε να τους αφήσει η αστυνομία εκτός του προγράμματος φύλαξης αφού δεν την εμπιστεύονται και ούτε την χρειάζονται  για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος τους .
Ξέρουμε ότι το ΚΚε δεν πιστεύει σε τίποτα ούτε καν στο σύνταγμα αλλά στο Κρατικό ταμείο και μηχανισμό ξέρει να χώνει τα κολοχερά του.

 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΦΥΛΑΞΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΥΣ ΥΠΟΠΤΟΥΣ ΚΚΕΔΕΣ.

Πόσο τυχαίο μπορεί να είναι ότι πιάσανε τέσσερα σημεία της χθεσινής συγκέντρωσης μέλη του ΠΑΜΕ?
Δεν μπορούν να είναι απλοί πολίτες αυτοί πάντα θα χαλάνε τις συγκεντρώσεις ;
Αν δεν είχανε σημαίες του παμε σήμερα  δεν θα γινόταν καμία φασαρία.
Αυτοί είναι υπευθύνοι και παρόντες σε κάθε μακελειό τυχαίο δεν νομίζουμε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .