Ο Π.ΚAMMENOΣ... ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ...Ο ΣΑΜΑΡΑΣ - ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ

"Ο Α.Σαμαράς εκβιάστηκε από κάποιους προκειμένου να πει το ναι στην κυβέρνηση συνεργασίας" είπε σε σκληρή γλώσσα ο βουλευτής της ΝΔ, Πάνος Καμμένος, ο οποίος εμφανίστηκε αμετακίνητος στις θέσεις του ότι δεν προτίθεται να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση συνεργασίας, μιλώντας σήμερα στον Flash.

Έτσι όλα δείχνουν ότι το θερμόμετρο θ' ανέβει πολύ στην συνεδρίαση της Κ.Ο. της ΝΔ σήμερα στις 13.00..."Είμαι αποφασισμένος να πάω και σπίτι μου αν χρειαστεί. Δεν θα συμμορφωθώ προς τας υποδείξεις και να δεσμεύσω τις επόμενες γενιές. Να με διαγράψουν. Γιατί δεν με διαγράφουν από τώρα; Αν θέλουν να νομιμοποιήσουν το πρώτο μνημόνιο ας με διαγράψουν. Είμαι βέβαιος ότι ο Αντώνης Σαμαράς εκβιάστηκε και από το εσωτερικό και από το εξωτερικό", είπε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε: "Τον εκβίασαν δημόσια. Όταν έβγαινε ο κ. Παπαχελάς και του έλεγε ότι θα είναι υπεύθυνος για την χρεοκοπία της χώρας αν δεν συναινέσει δεν είναι εκβιασμός; Δεν υπέκυψε όμως αφού είπε ότι δεν θα υπογράψει."

Ο κ. Καμμένος είπε επίσης ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να επιβληθεί κομματική πειθαρχία και άφησε υπονοούμενα για υψηλόβαθμα στελέχη της ΝΔ λέγοντας: "ο κ. Σταμάτης και ο κ. Τασούλας έχουν άλλες δεσμεύσεις."

Είπε ότι αν περάσει η 2η δανειακή σύμβαση η ΝΔ δίνει συγχωροχάρτι στον Παπανδρέου.

Ερωτηθείς αν θα πάει στις επόμενες εκλογές με δικό του κόμμα είπε ότι: "Οι νεοφιλελεύθεροι της ΝΔ με την στήριξη των σημιτικών του ΠΑΣΟΚ θα κάνουν υπο τον Παπαδήμο να κάνουν το μνημονιακό κόμμα.Έτσι φυσικά και θα δημιουργηθεί ένας άλλος πόλος."

Και κατέληξε λέγοντας: "Εάν επικρατήσουν οι νεοφιλελεύθεροι που θέλουν υποταγή στο μνημόνιο γιατί δεν ανακαλούν και της διαγραφή της κας Μπακογιάννη;"Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .