Ένοχη η σιωπή Σημίτη - Παπαδήμου στη βαριά κατηγορία του Σαρκοζί - Ότι η Ελλάδα μπήκε στην ΟΝΕ με πλαστά στοιχείαΜέσα στη θύελλα που προκάλεσε η φούσκα του Παπανδρέου (δημοψήφισμα) πέρασε στα ψιλά η βαρύτατη δημόσια κατηγορία του Προέδρου της Γαλλίας κ. Σαρκοζί ότι ήταν λάθος η ένταξη της Ελλάδας στην ΟΝΕ (ευρώ) γιατί έγινε με πλαστά στοιχεία.

Η κατηγορία έχει συγκεκριμένους αποδέκτες. Τον κ. Σημίτη, που ήταν τότε πρωθυπουργός, και τον τότε διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ. Λουκά Παπαδήμο. Που σε αγαστή συνεργασία μαγείρεψαν τα στοιχεία, με κορυφαίο παράπτωμα (για να μην πούμε έγκλημα...) το κρυφό swap της Goldman Sachs, αξίας 2,5 δισ. ευρώ (το οποίο πληρώσαμε 5 δισ. ευρώ), για να καλυφθεί το έλλειμμα, εξαπατώντας την ΕΕ.

Μπρος σ' αυτήν τη συγκεκριμένη καταγγελία του γάλλου Προέδρου ο κ. Σημίτης δεν είχε την ευθιξία να βγει και να απαντήσει, να πει ότι δεν είναι έτσι, δίνοντας και τις αποδείξεις ότι η Ελλάδα μπήκε στο ευρώ με το σπαθί της. Μιλιά και από τον σοβαρό κ. Παπαδήμο.

Η εξήγηση της σιωπής του κ. Σημίτη (που φαίνεται ότι αντιγράφει την τακτική της στρουθοκαμήλου, για να θυμηθούμε τον τίτλο του άρθρου του στην «Καθημερινή»), αλλά και του κ. Παπαδήμου, μία και μόνη: Ομολογία ενοχής. Ότι ο Σαρκοζί έχει δίκιο.

Είπε την καθαρή αλήθεια.

Αν δεν είναι έτσι, ιδού η Ρόδος και για τους δύο ενόχους. Που είναι υπεύθυνοι και για το κρυφό swap που χρυσοπληρώσαμε... Και εδώ ίσως έχει αρμοδιότητα ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου...

ΠΗΓΗ : www.paron.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .