Σε κινητοποιήσεις οι συνταξιούχοι στο Ρέθυμνο!!!

  • 0
     



 Σε κινητοποιήσεις οι συνταξιούχοι στο Ρέθυμνο
 
Σε συμβολική κατάληψη των υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ στο Ρέθυμνο θα προχωρήσουν στις 11 το πρωί της Παρασκευής οι συνταξιούχοι του νομού, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το μηνιαίο πλαφόν, που αποτελεί αγκάθι στην εξυπηρέτησή τους. Κρίσιμη για το μέλλον των κινητοποιήσεων χαρακτηρίζεται, σύμφωνα με το cretalive.gr, η συνάντηση που προγραμματίζουν οι συνταξιούχοι τόσο με τον διευθυντή των υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ Μανόλη Τσουπάκη, όσο και με τον δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη.

«Αν δεσμευτούν πως μέχρι και τις 11 του μήνα θα λυθούν τα προβλήματά μας, τότε θα ανακαλέσουμε τις κινητοποιήσεις. Την προηγούμενη φορά μας κορόιδεψαν, οι δεσμεύσεις ήταν λόγια, αλλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά είναι σοβαρά. Ταλαιπωρούμαστε με το πλαφόν και τα χαράτσια που μας επιβάλλουν να πληρώσουμε στα νοσοκομεία. Ο κ. Τσουπάκης είχε δεσμευτεί σε προηγούμενή μας συνάντηση ότι θα λύσει το πρόβλημα με το πλαφόν, αλλά δεν έγινε τίποτα», ανέφερε φανερά εξοργισμένος ο πρόεδρος της ένωσης συνταξιούχων ΙΚΑ του νομού, Λευτέρης Κοτσαρίδης.
http://troktiko.eu/2011/11/se-kinhtopoiiseis-oi-suntaxiouchoi-sto-rethumno/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .