ΑΣΕ ΡΕ ΑΛΙΑΓΑ...ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΙΟ.

Αλιάγας για Μούσχουρη: "Με σοκάρει όταν..."

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις της Νάνας Μούσχουρη, η οποία τάχθηκε φανερά υπέρ της Άνγκελα Μέρκελ στο θέμα της κρίσης στην Ελλάδα,ο Νίκος Αλιάγας έγραψε τη δική του άποψη:  ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ...
ΕΙΠΕ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ"
«Με σοκάρει όταν διαβάζω ότι πρέπει να κηρυχθεί persona non grata η Μούσχουρη στην Ελλάδα. Μα για ένα στραβοπάτημα… προφανέστατα μη ηθελημένο, θα σταυρώσουμε έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει τόσα πολλά, όταν στην ίδια μας τη χώρα αποθεώνουμε προσωπικότητες που φάσκουν και αντιφάσκουν εδώ και δεκαετίες; Ε, τότε όποιος δεν αμάρτησε ποτέ, ας ρίξει πρώτος την πέτρα».

ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ
ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΖΗΤΑΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ...ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΝΙΚΟΛΑ.
ΝΙΚΟΛΑΣ ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΖΙΑΝΟΥΣ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ ,ΚΑΙ ΑΝ Η ΤΡΕΛΟΓΡΙΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΓΕΙ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ .

 ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ.

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΝΙΚΟΛΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΦΟΡΑΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ ΜΙΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΠΑΕΙ ΕΠΙΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.

ΜΠΟΡΕΙ ΧΙΛΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΙΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ Η ΝΑ ΣΤ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΓΛΩΣΣΑ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .