ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ!!!

Τί κακό να είσαι ρεζίλης!... Τί αίσχος να βρίζεις τον Ελληνικό λαό που σε ψήφισε και σε γνωρίζει σαν κάλπικη δεκάρα τί καπνό φουμάρεις!... Τί είπες ότι θα κάνεις, και ποτέ δεν έκανες, γιατί στο έλεγαν οι μικρομέγαλοι κρατικοδίαιτοι ψωροεπιχειρηματίες της καρπαζιάς των ξένων λαμογιών!!!.Μιλάμε για Την Πολιτική Αγυρτεία αυτών που κατάστρεψαν τη χώρα, την έφεραν σε παγκόσμιο υψηλό ανυποληψίας – όπως είναι και εκείνοι αφού διοικούσαν αυτόν τον τόπο-και τώρα που ήρθε η ώρα να γευτούν το ποτήρι της πίκρας και του πολιτικού ενταφιασμού τους είτε θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη είτε την κάνουν για άλλα κόμματα με ελαφρά πηδηματάκια. Έτσι νομίζουν οι ανίκανοι καταστροφείς της...χώρας. Περιμένουν δηλαδή ότι ένα κόμμα που είναι στο 12% - και πολύ λέμε γιατί είναι συνεχώς καθοδική η πορεία του- και οι ψηφοφόροι του δε θέλουν ούτε ζωγραφιστούς να τους βλέπουν, πόσο μάλλον να τους ψηφίζουν, να τους κάνουν αρχηγούς. Βγήκε, ας πούμε σήμερα ο Χρυσοχοϊδης, που ευτυχώς που του έδωσαν οι Αμερικάνοι τις λίστες με τα όνοματα των τρομοκρατών για να τον κάνουν πρώτη φίρμα, και ζητά να φύγει ο Παπανδρέου, απαγορεύοντας του να είναι καν υποψήφιος αρχηγός(!!!).

Ας κάνουμε υπόθεση εργασίας ότι όντως είναι φταίχτης ο ΓΑΠ, δηλαδή μόνος του ήταν?. Εκείνοι τί κάνανε στα υπουργεία τους για να μετριάσουν την ανικανότητα του πρωθυπουργού???. Ο Χρυσοχοϊδης, ας πούμε, τί έκανε από τα δύο υπουργεία που πέρασε?. Είναι τόσο ανίκανος που η Μέρκελ του έβαλε το υπουργείο του στην άμεση ατζέντα της για να πάρει η Ελλάδα χρήματα από το ΕΣΠΑ για την ανάπτυξη επιχειρήσεων, που εξαιτίας αυτού του πολιτικάντη θα τα πάρουν σχεδόν όλα οι Γερμανοί και ελάχιστα οι Έλληνες.

Τολμά και μιλά ο τύπος που ζητάει να το παίξει αρχηγός σε ένα κόμμα που, λόγω αυτού και όλων των άλλων νεοφιλελεύθερων δεξιών δελφίνων και καρχαριών, δεν θα υπάρχει. Αυτά τα πολιτικά ρετάλια έχουν ρωτήσει αν τους θέλει ο ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ?. Γιατί να μην ξεχνάνε ότι οι άλλοι ψηφοφόροι τους παίρνουνε με τις λεμονόκουπες και τ΄αυγά!...

Πού πάτε ρε ψωνάρες, θα μείνετε στο ΠΑΣΟΚ και θα το πιείτε το πικρό ποτήρι προς τέρψη του προδομένου λαού, που σας μετέφερε με τις θυσίες του εκεί που είστε όλοι σας. Σε λίγο θα μας πείτε ότι δεν κυβερνήσατε ποτέ για να αποφύγετε τις ευθύνες. Και μακάρι να ήταν έτσι τα πράγματα και να υπήρχαν άλλοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ στη θέση σας γιατί σίγουρα τα πράγματα δεν θα ήταν τόσο άθλια. Αλλά δεν τους αφήσατε να κυβερνήσουν γιατί εσείς οι νεοφιλλεύθεροι δεξιοί εκσυγχρονιστές το μεταλλάξατε το κόμμα και το κάνατε σαν τα μούτρα σας. Και αυτό το βρίσκετε τώρα μπροστά σας. Θα περιμένετε μέχρι τις εκλογές για τα υπόλοιπα.

http://kafeneio-gr.blogspot.com/2011/12/blog-post_9955.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .