Κάλεσμα "Ελλήνων..." 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Μακεδονίας -



Για πρώτη φορά φέτος δεν θα εορταστεί στην Θεσσαλονίκη η 100τη επέτειο από την απελευθέρωση της Μακεδονίας!!!

   Ο δήμαρχος κος Μπουτάρης, έλαβε αυτή την απόφαση, εντελώς αυθαίρετα και δίχως την γνώμη του Μακεδονικού λαού, ακολουθώντας πιστά την Νεοταξίτικη συμπεριφορά του, εκδίδοντας με περισσό θράσος τ΄ Ανθελληνικά συναισθήματά του!!!

  Η απάντησή απο«ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ» :
Δεν σας έχουμε ανάγκη κ. Μπουτάρη. Ο Μακεδονικός λαός θα εορτάσει την απελευθέρωσή του και δίχως την βοήθειά σας. Με συμπαράσταση όλων των Ελληνόψυχων, απ΄ όλη την Ελλάδα!!!

Οι Ελληνόψυχοι δεν ξεχνούν την θυσία των προγόνων τους! Με πρωτοβουλία τους διοργανώνουν συγκέντρωση και πορεία στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 μ.μ. καλούν τους Έλληνες να παρευρεθούν, δείχνοντας έτσι ότι τιμούν τους Μακεδονομάχους και ότι αντιστέκονται στα μαύρα σχέδια του Τουρκόφιλου και Ανθέλληνα Δημάρχου.

Θα είμαστε όλοι εκεί...!!!


ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΞΑΝΑ... ΤΟ 2012 ΜΕ ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΑ!




   Στις 15 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη σημαδοτομούμε την δική μας πορεία για τον τρόπο που θα δράσουμε και θα θυμηθούμε 100 χρόνια μετά την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης και της Μακεδονίας (και όχι ολόκληρης...) που το όνομα της παζαρεύεται από την πολιτική ηγεσία, εν αγνοία των Ελλήνων και παρά την σύσσωμη Εθνική διαφωνία!

Στις 15 Ιανουαρίου θα ενωθούμε με συναγωνιστές μας από όλη την Βόρειο Ελλάδα που ετοιμάζονται ήδη για μιά περήφανη και μαχητική παρουσία, που θα στείλει τα απαραίτητα μηνύματα εκεί που πρέπει. Αλλά και που θα προετοιμάσει για κάθε ενδεχόμενο...

Είναι υπόσχεση που δεν θα αθετήσουμε και δεν ξεχνάμε! Και ζητάμε κι εσείς να θυμάστε... Θα κάνουμε Ο,ΤΙ πρέπει να γίνει, για την Μακεδονία μας και για κάθε κομμάτι Ελληνικής γης, ελεύθερο, υποθηκευμένο ή αλύτρωτο! Κι αυτή την φορά θα το διατρανώσουμε στους δρόμους της Θεσσαλονίκης. Στις 15 Ιανουαρίου... Στο κοινό κάλεσμα των φορέων της Ελληνικής Αντίστασης...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .