Κυριακή 22 Ιανουαρίου ξανά στο Συνταγμά...Απαράδεκτη η επέμβαση της αστυνομίας

ΒΙΝΤΕΟ... για την διάλυση της ειρηνικής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, το ραντεβού ανανεώθηκε για την άλλη Κυριακή στις 16:00




Η επάνοδος των εξοργισμένων πολιτών στην πλατεία συνοδεύτηκε από τραυματισμό ενός πολίτη, τρεις προσαγωγές διαδηλωτών και αστυνομική βία άνευ λόγου και αιτίας. Ήταν προφανές ότι από τη στιγμή που έγινε το κάλεσμα για τη συγκέντρωση, οι εντολές εκ των άνω ήταν σαφείς. Αστραπιαία καταστολή
μιας διαμαρτυρίας των πολιτών για την Ελλάδα των μνημονίων, της εξαθλίωσης, της ανεργίας.
Από νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, περισσότεροι από 1500 πολίτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος, διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα λιτότητας, που δεν έχουν τελειωμό, και για τη σκληρή κυβερνητική πολιτική, η οποία συνεχίζεται και από τον εντολοδόχο πρωθυπουργό.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την άλλη Κυριακή στις 16:00, εμείς κάναμε την αρχή, μπήκαμε μπροστά , απο εδώ και πέρα είναι στο χέρι όσων συμμετείχαν σήμερα να συνεχίσουν αυτή τη προσπάθεια ώστε η συμμετοχή να είναι μαζική.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ http://troktiko.eu/2012/01/kyriaki-15-ianouariou-2012-epistrefoume-sto-sintagma/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .