3.440 Ευρώ!!!!Αυτοί μόνο με βρωμόξυλο θα καταλάβουν.


Μόνο άκρως προκλητική μπορεί να χαρακτηριστεί η απόφαση που φέρνει στο φώς το Agroschannel. Το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης ενέκρινε για τον Ιανουάριο του 2012 να δοθούν 3.440 Ευρώ για αποζημίωση των υπερωριών των αποσπασμένων υπαλλήλων του σε Βουλευτικά γραφεία και γραφεία κομμάτων. Σκέτος παραλογισμός το να καλεί τον φορολογούμενο να δώσει τόσα χρήματα για υπερωρίες σε μια περίοδο λιτότητας για τους υπόλοιπους. Είναι μια απόφαση από…

άλλον πλανήτη . Γιατί οι φορολογούμενοι να πληρώνουν τους βουλευτές και τα πολιτικά κόμματα τόσα ; Δεν αρκούν τα τόσα εκατομμύρια που παίρνουν ως επιχορήγηση; Δεν μπορεί να ζητάτε και άλλη τρύπα στο ζωνάρι , δεν μπορεί χιλιάδες παιδιά με μεταπτυχιακά να εργάζονται 3-4 ώρες για ένα κομμάτι ψωμί και άλλοι να εισπράττουν χρήματα για υπερωρίες που πρόκειται να κάνουν. Και σίγουρα δεν είναι μόνο το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης σε αυτό το τρυπάκι,αφού σε μια χρεοκοπημένη χώρα ο “ανύπαρκτος” τελετουργικά Έλληνας Πρόεδρος της Δημοκρατίας, παίρνει σχεδόν τα διπλάσια από τους βασιλιάδες της Ευρώπης και σύμφωνα λοιπόν με τον προϋπολογισμό του 2009, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας λαμβάνει:
-288.000 ευρώ ως “χορηγία Προέδρου της…. Δημοκρατίας”
-97.000 ευρώ ως “έξοδα παραστάσεως”
-1.772.000 ευρώ ως “βασικό μισθό”
-3.000 ευρώ ως “επίδομα χρόνου υπηρεσίας”
-30.000 ευρώ ως “οικογενειακή παροχή”
-14.000 ευρώ ως “επίδομα θέσης ευθύνης” εδώ γελάνε!
-288.000 είναι τα “έξοδα παραστάσεως όσων διετέλεσαν Πρόεδροι της Δημοκρατίας”
Τα παραπάνω είναι μερικές μόνο από τις δαπάνες της Προεδρίας. Από επιδόματα στην Ελλάδα, άλλο τίποτα. Είναι ενδεικτικό άλλωστε το επίδομα. ”θέσης ευθύνης” και “οικογενειακής παροχής” που βλέπουμε. Αν κάνουμε λοιπόν την πρόσθεση, μας βγαίνει το ποσό του 1.604.000 ευρώ. Να σημειωθεί ότι σε αυτά τα χρήματα, δεν συμπεριλαμβάνονται τα λειτουργικά έξοδα του Προεδρικού Μεγάρου, μισθοί υπαλλήλων, κλπ. τα οποία περιέχονται στον συνημμένο πίνακα.
Τι να περιμένεις λοιπόν .

http://ixnos1.blogspot.com/2012/01/blog-post_2711.html?zx=d92ae67d773abf96

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .