Πού είναι ο Αρχηγός, οέο;


Για τις 4 Μαρτίου ορίστηκε πριν από λίγες ώρες η εθνική συνδιάσκεψη, την οποία θα ακολουθήσει εθνικό συμβούλιο, όπου θα κατατεθούν οι υποψηφιότητες για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ. Οι επικρατέστερες ημερομηνίες για εκλογές ανάδειξης νέου αρχηγού είναι η 11η ή η 18η Μαρτίου. Αυτές τουλάχιστον πρότεινε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, κ. Πρωτόπαπας.

Με το φανάρι ψάχνουν ωστόσο οι «πρασινοφρουροί» το νέο αρχηγό, καθώς

φαίνεται πως κανείς δεν «κόπτεται» ιδιαίτερα για τη θέση. Ο ίδιος ο Παπανδρέου είχε δηλώσει προ ημερών, πως δε θα είναι υποψήφιος αυτήν τη φορά, αφήνοντάς μας άφωνους με την… αντιληπτική του ικανότητα, να συνειδητοποιήσει το πόσο ανεπιθύμητος είναι. Την ίδια ικανότητα φαίνεται πως απέκτησαν όμως πολλοί ακόμα…

Ονόματα υποψηφίων δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί επίσημα. Όχι ότι έχει και σημασία, αφού πλέον για το λαό το Χ έχει μπει σε όλους. Λιγότερο ή περισσότερο μας έχουν πείσει για τους κοινούς σκοπούς τους και για τις προθέσεις τους, καθώς και για το ότι δεν είναι ηγέτες, αλλά εντολοδόχοι-υπηρέτες άλλων αφεντικών. Το έργο το ξέρουμε πια, το έχουμε δει πολλές φορές. Είτε λέγεται Ανδρέας είτε Σημίτης είτε Γιωργάκης-Τζέφρυ, ο στόχος είναι ένας: ο μαρασμός και, τελικά, ο αφανισμός του ελληνικού Έθνους!
http://vergianni.blogspot.com/2012/01/blog-post_19.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .