Προκλητική δήλωση συμβούλου Μέρκελ για "καθεστώς αρμοστείας" στην Ελλάδα!!!

  Σκλαβοι δεν θα γινουμε ποτε...

Την εθελούσια αποχώρηση της Ελλάδας από την Ευρωζώνη ή στην αντίθετη περίπτωση την υπαγωγή της χώρας μας σε καθεστώς... αρμοστείας προτείνει στενός συνεργάτης της Ανγκελα Μέρκελ!

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του "Έθνους", σε συνέντευξή του στην ηλεκτρονική έκδοση του «Spiegel», ο Φόλκερ Κάουντερ, επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χριστιανοδημοκρατικής και της Χριστιανοκοινωνικής Ενωσης (CDU / CSU) στην Μπούντεσταγκ, δηλώνει σχετικά ότι η Γερμανία δεν μπορεί να συνεχίσει να δίνει στην Αθήνα χρήματα χωρίς να αλλάζει τίποτε.
Με την προκλητική αυτή παρέμβαση ο Γερμανός πολιτικός εξηγεί ότι η Ελλάδα έχει αποτύχει στην εφαρμογή των διοικητικών, δημοσιονομικών και οικονομικών μέτρων που έχουν συμφωνηθεί προκειμένου να συνεχίσει να λαμβάνει χρήματα από τους πιστωτές της. Τονίζει δε κατόπιν πως για να συνεχιστεί η χρηματοδότηση της Ελλάδας η χώρα «θα πρέπει να τεθεί υπό κηδεμονία» από στέλεχος της Ευρωπαϊκής Ενωσης ή από την Ευρωζώνη.

«Η Ελλάδα παλεύει ενάντια στη χρεοκοπία, αλλά στον γερμανικό κυβερνητικό συνασπισμό μεγαλώνει η δυσαρέσκεια για τη χώρα-παραβάτη του χρέους. Παρ' όλα τα πακέτα βοήθειας, προφανώς πολύ λίγα πράγματα έχουν βελτιωθεί ουσιωδώς», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Κάουντερ, που δεν διστάζει να απειλήσει με παύση της περαιτέρω χρηματοδοτικής βοήθειας αν οι Ελληνες δεν εκπληρώσουν τους όρους των δανειστών. «Πρέπει να τους καταστεί σαφές ότι: χρήματα θα υπάρξουν μόνον αν η χώρα διοικηθεί αυστηρά - εν ανάγκη μέχρι και με έναν κρατικό επίτροπο».

  defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .