ΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ Η "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ!!!

Βλέποντας σήμερα την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 με καλεσμένο στον Γιώργο Παπαδάκη τον ΛΟΒΕΡΔΟ στην αρχή ήθελα να σπάσω την τηλεόραση με αυτά που έλεγε γιατί προσπαθούσε να ξεγελάσει όλη την Ελλάδα ,αφού κατέφερε  και  εκνεύρισε όλους τους δημοσιοκάφρους ακόμη και ο παπαδάκης που είναι ο γλύφτης δε άντεξε και άρχισε τις ερωτήσεις..
Μετά μου θύμισε κάποιον ασθενή που γνώριζα με σχιζοφρένεια….
  ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ…επρόκειτο για βαριά ψυχωτική διαταραχή, για «σχίσιμο του μυαλού», από όπου και ο όρος Σχιζοφρένεια. παρ' όλες τις έρευνες και τις προσπάθειες μας, δεν μάθαμε πολλά πράγματα για τη μάστιγα αυτή της ανθρωπότητας, που εξακολουθεί να ρημάζει άτομα και οικογένειες.
Σήμερα
θεωρούμε τη Σχιζοφρένεια σαν ένα σύνδρομο που χαρακτηρίζεται από έντονη αλλοίωση της εσωτερικής και εξωτερικής πραγματικότητας, στην οποία το άτομο απαντά με τρόπους που βλάπτουν τη ζωή του. Αυτή η αλλοίωση ή παραμόρφωση της πραγματικότητας - ο ψυχωτικός πυρήνας της αρρώστιας - παρουσιάζεται με διαταραχές - συμπτώματα στην αντίληψη, στη σκέψη, στο συναίσθημα, στην ομιλία και στην ψυχοκινητικότητα.
Έχει σημασία να μην προσπαθήσουμε να κλείσουμε μέσα μας μια συγκεκριμένη εικόνα-«στίγμα» σχιζοφρενικού. Οί κλινικές εικόνες - οί άνθρωποι - παρουσιάζουν πολύ μεγάλη ποικιλία, από την έντονη διέγερση ως την απάθεια και την απόσυρση, από την απλή εκκεντρικότητα ως την πιο αλλόκοτη συμπεριφορά. Πιστεύουμε ότι τελικά θα πρέπει να επιληφθεί ο ιατρικός σύλλογος γιατί μάλλον στην οικογένεια του ΠΑΣΟΚ έχουμε την εμφάνιση μιας νέα εμφάνιση της παράξενης αυτής αρρώστιας.
λίγα απο αυτά που δήλωσε αν και όλη η παρουσία του είναι χάρμα(ας την βρει κάποιος)



*Ο Λοβέρδος δήλωνε στον Παπαδάκη ...."Αφού καταντήσατε την χώρα να έχει μηδέν παραγωγή και 90% εισαγωγές σε κρέας και άλλα είδη....
*Ο Ελληνικός λαος ξέρει οτι πάμε καλά...ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ.
*Σε 7 μήνες θα αρχίσει να φαίνεται το αποτέλεσμα...

ΕΝΑΝ ΓΙΑΤΡΟ...Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΛΛΑ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ?


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .