Στη δημοσιότητα τα ονόματα των φερόμενων ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης!

                  ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ!!!

Έπειτα από 6μηνη παρακολούθηση η ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνέλαβε 52 άτομα, τα οποία είχαν δημιουργήσει τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες συνεργάζονταν μεταξύ τους και πραγματοποιούσαν εκβιασμούς, τοκογλυφία και αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά από τα θύματά τους.

Η ασφάλεια Θεσσαλονίκης στη διάρκεια της 6μηνης παρακολούθησης των 52 συλληφθέντων χρησιμοποίησε τα γνωστά βαλιτσάκια της ΕΥΠ, στα οποία καταγράφηκαν συνομιλίες μεταξύ των δραστών, δεκάδες ονόματα των θυμάτων που εκβίαζαν, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας, ενώ κατεγράφησαν συνομιλίες που αναφερόταν σε μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία κυρίως ξέπλεναν μέσω νυχτερινών κέντρων της Θεσσαλονίκης.
Πιο συγκεκριμένα, ο επιχειρησιακός διευθυντής Ειδικών Υποθέσεων του ΣΔΟΕ Θεσσαλονίκης συμπεριλαμβάνεται μεταξύ των 52 συλληφθέντων από την ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη οι οποίοι κατηγορούνται ότι είχαν συστήσει εγκληματική οργάνωση τοκογλυφίας και εκβιασμών.
Ο Χρήστος Παπαχατζής ήταν στο παρελθόν συνδικαλιστής, επικεφαλής της ΠΑΣΚ εφοριακών από το 1995 έως και την εποχή Σημίτη και από τα τοπικά μεσαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Βόρειο Ελλάδα.http://2.bp.blogspot.com/-osZQFZk44-8/TxWwUhpNUMI/AAAAAAACvJs/Np2GNeXlHAE/s1600/1.png
Τοποθετήθηκε στην νευραλγική αυτή θέση προσφάτως και μετά την ανάληψη καθηκόντων υπουργού Οικονομικών από τον Ευάγγελο Βενιζέλο, όπως καταγγέλλουν πολύ καλά πληροφορημένοι πολιτικοί, δικαστικοί, φοροτεχνικοί και νομικοί κύκλοι της Θεσσαλονίκης.
Μεταξύ των συλληφθέντων φιγουράρει σε περίοπτη θέση και το πρώτο τη τάξει στέλεχος της «Τράπεζας Πειραιώς» στην Θεσσαλονίκη, κ. Θεοδώρου όπως αποκαλύπτουν δικαστικές πηγές της πόλης. Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως και ο Γιώργος Φερέτης επί δεκαετίες στέλεχος της ΕΤ3 και επί μακρόν διευθυντικό στέλεχος της Δημόσιας Τηλεόρασης. Ο Γιώργος Φερέτης, αρνείται οποιαδήποτε συμμετοχή του σε εγκληματικές οργανώσεις. Ο πρώην διευθυντής ειδήσεων και σύμβουλος διεύθυνσης της ΕΤ3 αναφέρει ότι έχει απλώς κοινωνικές γνωριμίες με κάποιους από τους συλληφθέντες.
Αν κανείς ωστόσο παρατηρήσει εκ του σύνεγγυς την διάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης, όπου συμμετέχουν εν ενεργεία αστυνομικοί (τρεις), απότακτος αστυνομικός, υπάλληλος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συνεργάτης του προέδρους της ομάδας κ. Ζαγοράκη, ο Γιάννης Αθανασιάδης που εργαζόταν ως μέλος της ομάδας ασφαλείας, τραπεζικοί υπάλληλοι, στελέχη τραπεζών καθώς και πασίγνωστος ιδιοκτήτης νυκτερινών κέντρων, ο οποίος και παρουσιάζεται ως αρχηγός της πολυπλόκαμης σπείρας, τότε κανείς είναι σε θέση να καταλήξει στο ασφαλές συμπέρασμα πως η εγκληματική αυτή οργάνωση καλύπτει όλες τις διαστάσεις του τοπικού «θεσμικού υποκόσμου».
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, μεταξύ των 52 συλληφθέντων είναι και ένας πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, σερβικής καταγωγής, ο Μίλαν Τζούρτζεβιτς, για τον οποίο υπάρχουν εκτιμήσεις ότι προσήχθη στην Ασφάλεια για κατάθεση και όχι ως ύποπτος, αλλά παρόλα αυτά και μέσα στη σύγχυση που επικρατεί, θα πρέπει να διατηρηθούν όλες οι δυνατές επιφυλάξεις. Επισημαίνεται ότι η σύλληψη ή η προσαγωγή για κατάθεση του Μίλαν Τζούρτζεβιτς έχει ήδη αναστατώσει τους ποδοσφαιρικούς κύκλους της Θεσσαλονίκης αλλά και την οικογένειά του.
Ποιος είναι ο αρχηγός
Πηγές της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης διοχετεύουν την πληροφορία πως αρχηγός της σπείρας με τα τέσσερα πλοκάμια είναι ο Μάρκος Καραμπέρης, γνωστός ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος είχε εμπλακεί στην υπόθεση Κουκοβίνου-Βατοπεδίου και ήταν υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης του νομού Ημαθίας με το ψηφοδέλτιο του Κυριάκου Βελόπουλου.
Συνελήφθη επίσης, ο Δημήτρης Λαμπάκης, συνεργάτης του Καραμπέρη.
Η δικογραφία
Η δικογραφία που σχηματίζεται εις βάρος των συλληφθέντων αφορά στις κατά περίπτωση κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, της τοκογλυφίας και εκβίασης κατ΄ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ΄ επάγγελμα. Επιπλέον, η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δύο αστυνομικούς, που κατηγορούνται για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.
Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο των πολύμηνων ερευνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, διαπιστώθηκε η σύνθεση των μελών, που αποτελούσαν τις τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις, διευκρινίστηκαν οι ρόλοι και η ιεραρχική τους σχέση, εξακριβώθηκε ο τρόπος - μέθοδος δράσης τους (modus operandi), προσδιορίστηκε ο αριθμός των ατόμων που δανείστηκαν διάφορα χρηματικά ποσά με τοκογλυφικούς όρους, εξακριβώθηκαν ιδιώτες και καταστήματα - επιχειρήσεις, οι ιδιοκτήτες των οποίων εκβιάζονταν, προσδιορίστηκε ο τρόπος νομιμοποίησης των παράνομων εσόδων («ξέπλυμα μαύρου χρήματος»).
Η δράση του κυκλώματος
Όπως προκύπτει από την έρευνα, μέλη της μιας εγκληματικής οργάνωσης απαιτούσαν εκβιαστικά χρήματα, για παροχή «προστασίας», από μεγάλο αριθμό ιδιοκτητών καταστημάτων σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, αποκομίζοντας παράνομα μεγάλα χρηματικά ποσά.Επιπλέον, και οι τέσσερις εγκληματικές οργανώσεις δραστηριοποιούνταν σε υποθέσεις τοκογλυφίας, καθώς απαιτούσαν εκβιαστικά την καταβολή παράνομων τόκων, από ιδιώτες, στους οποίους παρείχαν διάφορα χρηματικά ποσά, ως δάνεια με υπέρμετρους τοκογλυφικούς όρους, ενώ ενέχονται και σε μεγάλο αριθμό υποθέσεων απάτης. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί που κατηγορούνται έδιναν πληροφορίες στο κύκλωμα για τους προγραμματισμένους ελέγχους της αστυνομίας έναντι χρημάτων.Τα χρηματικά ποσά, που αποκόμιζαν από τις εγκληματικές τους δραστηριότητες, τα νομιμοποιούσαν παράνομα, μέσω κερδισμένων δελτίων του ΟΠΑΠ που εξασφάλιζαν, έναντι χρηματικής αμοιβής.Η αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνεχίζεται, με έρευνες σε σπίτια, διαμερίσματα και άλλους χώρους σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και των Σερρών. Επίσης, συνεχίζονται και οι προσαγωγές ατόμων, προκειμένου να διερευνηθεί η συμμετοχή τους στις δραστηριότητες των εγκληματικών οργανώσεων.
Ολοκληρώθηκε η αστυνομική έρευνα
Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η ευρεία αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για την εξάρθρωση τεσσάρων 4 πολυμελών εγκληματικών οργανώσεων, που ενέχονται σε πολυάριθμες υποθέσεις εκβιάσεων, τοκογλυφίας, απάτης και νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Εκτιμάται ότι  από την παράνομη δράση των  τεσσάρων αυτών εγκληματικών οργανώσεων το Ελληνικό Δημόσιο έχει στερηθεί σημαντικά έσοδα, που υπολογίζονται σε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.
O Υπουργός  Προστασίας του Πολίτη, κ. Χρήστος  Παπουτσής, εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, για τη μεγάλη αυτή επιτυχία των Υπηρεσιών Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Ο Υπουργός δήλωσε: «Η Ελληνική Αστυνομία με την εξάρθρωση των εγκληματικών αυτών οργανώσεων επιβεβαιώνει για άλλη μία φορά ότι ο αγώνας απέναντι στα οργανωμένα κυκλώματα, που αποκομίζουν παράνομα τεράστια οικονομικά ποσά, στερώντας το ελληνικό δημόσιο από σημαντικά έσοδα, είναι διαρκής και κυρίως, χωρίς διακρίσεις και εκπτώσεις».
Στο πλαίσιο  των αστυνομικών ερευνών, συνελήφθησαν με την αυτόφωρη διαδικασία, πενήντα τρία 53 συνολικά άτομα, εκ των οποίων 5 αρχηγικά στελέχη και 48 κύρια και περιφερειακά μέλη των εγκληματικών οργανώσεων.
Μεταξύ των  συλληφθέντων περιλαμβάνονται επιχειρηματίες, ανώτερο στέλεχος του Σ.Δ.Ο.Ε Θεσσαλονίκης, εφοριακός υπάλληλος, δύο τραπεζικά στελέχη και πρώην τραπεζικό στέλεχος, τραπεζικός υπάλληλος, δύο δικηγόροι,  εν ενεργεία και απότακτος αστυνομικός, δημοσιογράφος, ιατρός, ένας υπάλληλος Π.Α.Ε και ιδιωτικοί υπάλληλοι.
Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο των πολύμηνων ερευνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, προέκυψαν σημαντικά στοιχεία για τις παράνομες δραστηριότητες των εγκληματικών οργανώσεων, οι οποίες συνήθως δρούσαν αυτοτελώς, ενώ συνεργάζονταν σε κάποιες περιπτώσεις. Ενδεικτικά, μεταξύ άλλων :
Διαπιστώθηκε  η σύνθεση των μελών, που αποτελούσαν τις 4 εγκληματικές οργανώσεις,
Διευκρινίστηκαν οι ρόλοι και η ιεραρχική τους σχέση.
Διακριβώθηκαν οι μεταξύ τους συνεργασίες και διασυνδέσεις.
Εξακριβώθηκε ο τρόπος – μέθοδος δράσης τους ( modus operandi).
Προσδιορίστηκε ο αριθμός των ατόμων που δανείστηκαν διάφορα χρηματικά ποσά με τοκογλυφικούς όρους.
Εξακριβώθηκαν οι ιδιώτες και τα 33 καταστήματα – επιχειρήσεις,  οι ιδιοκτήτες των οποίων εκβιάζονταν.
Προσδιορίστηκε ο τρόπος νομιμοποίησης των παράνομων εσόδων («ξέπλυμα μαύρου χρήματος»).
Eιδικότερα, η 1η Εγκληματική Οργάνωση συγκροτήθηκε και δραστηριοποιούταν τουλάχιστον από τα τέλη του  2003, με την καθοδήγηση και εποπτεία 58χρονου ημεδαπού επιχειρηματία. Κύριο αντικείμενο της οργάνωσης ήταν οι συνάψεις δανείων με επιτόκιο τοκογλυφικού δανεισμού, που κυμαίνονταν μεταξύ 5% ως 15% μηνιαίως.
Η οργάνωση διέθετε 12 ενεργά μέλη, μεταξύ των οποίων ένα ανώτερο στέλεχος του ΣΔΟΕ, ένα απότακτο αστυνομικό, ένα δημοσιογράφο και δύο τραπεζικά στελέχη. Άλλα από τα μέλη, μέσω εκβιασμών, επέβλεπαν την τήρηση των συμφωνηθέντων και τη διαδικασία είσπραξης των ποσών, ενώ άλλα παρείχαν στην οργάνωση ουσιώδεις οικονομικές και άλλης φύσης πληροφορίες.
Υπολογίζεται  ότι το κέρδος της εγκληματικής οργάνωσης για το διάστημα 2004-2011, υπερβαίνει τα 40.000.000 ευρώ. Τα χρηματικά ποσά από τον τοκογλυφικό δανεισμό τα νομιμοποιούσαν παράνομα, μέσω κερδισμένων δελτίων του ΟΠΑΠ, που εξασφάλιζαν έναντι χρηματικής αμοιβής. Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Γενικής Διεύθυνσης Πληροφορικής του Ο.Π.Α.Π, κατά το διάστημα 2005-2010, ο αρχηγός της οργάνωσης εξαργύρωσε 2.032 κερδισμένα δελτία, από τα οποία αποκόμισε πάνω από 5.000.000 ευρώ.
Η 2η Εγκληματική Οργάνωση συγκροτήθηκε τουλάχιστον από τα τέλη του  2008 και δραστηριοποιούταν στην τέλεση κακουργηματικών τοκογλυφιών και εκβιάσεων, με επιτόκιο από 8,33% ως 12,5% μηνιαίως.
Αρχηγός της οργάνωσης ήταν 53χρονος ημεδαπός επιχειρηματίας, ο οποίος για τα έτη 2006 ως 2010 δεν εμφάνισε οποιαδήποτε νόμιμη πηγή εισοδήματος Η οργάνωση διέθετε 13 επιπλέον ενεργά μέλη, τα οποία είχαν επιφορτιστεί με την επίβλεψη της εξέλιξης της δανειοδότησης και την είσπραξη των χρηματικών ποσών.
Υπολογίζεται  ότι τα κέρδη της εγκληματικής οργάνωσης για το διάστημα 2008-2010, υπερβαίνουν τα 2.200.000 ευρώ. Η νομιμοποίηση των εσόδων από την εγκληματική δραστηριότητα πραγματοποιούταν μέσω αγοράς κερδισμένων δελτίων ΟΠΑΠ. Μέλη της οργάνωσης φέρονται ότι έπαιξαν δελτία αξίας 207.790 ευρώ, από όπου κέρδισαν 824.244 ευρώ.
Η 3η Εγκληματική Οργάνωση συγκροτήθηκε τουλάχιστον από τα τέλη του  2009 με αντικείμενό τους τοκογλυφικούς δανεισμούς, με επιτόκιο 10% μηνιαίως, καθώς και τις εκβιάσεις και απάτες. Τα κέρδη της εγκληματικής οργάνωσης εκτιμάται ότι ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Αρχηγός της  οργάνωσης ήταν 38χρονος ημεδαπός, ο οποίος δεν έχει υποβάλλει Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος για κανένα από τα έτη 2005-2010. Η οργάνωση απαρτιζόταν από 14 μέλη, μεταξύ των οποίων ένας τραπεζικός υπάλληλος, ένας γιατρός και ένας έγκλειστος φυλακών. Βοηθητικός ρόλος προέκυψε για (8)  επιπλέον συνεργούς τους, για τους οποίους όμως δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας.
Η 4η Εγκληματική Οργάνωση συγκροτήθηκε τουλάχιστον από τα τέλη του  2001 και ενέχεται σε τοκογλυφικό δανεισμό με επιτόκιο 6,5 ως 80% μηνιαίως.
Επίσης, τα μέλη της προέβαιναν σε εκβιάσεις καταστηματαρχών  σε Θεσσαλονίκη και Χαλκιδική, με το πρόσχημα της παροχής προστασίας. Ο αριθμός των εκβιαζομένων καταστημάτων ανέρχεται στα τριάντα τρία 33.
Την αρχηγία της οργάνωσης, η οποία αριθμούσε συνολικά 19 μέλη, είχαν αναλάβει τρία αδέρφια, ηλικίας 43,43 και 32 ετών. Μεταξύ των μελών ήταν ένας εφοριακός, ο οποίος συνέδραμε στη σύνταξη φορολογικών δηλώσεων, ώστε να υποκρύπτεται η προέλευση των παράνομα αποκτηθέντων χρημάτων και ένας εν ενεργεία αστυνομικός, ο οποίος στρατολογούσε νέα μέλη.
Προέκυψε  η συμμετοχή 4 ακόμη συνεργών, για τους οποίους όμως δεν συντρέχουν οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας. Τα κέρδη της εγκληματικής οργάνωσης εκτιμάται ότι ανέρχονται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.
Συνολικά  από τις αστυνομικές έρευνες, που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες των εμπλεκομένων και σε άλλους χώρους, σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, της Χαλκιδικής και των Σερρών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
4 πυροβόλα όπλα και 2 πιστόλια αερίου-κρότου
19 πολυτελή ΙΧ αυτοκίνητα και 4 δίκυκλα
7 μαχαίρια, 3 σιδερογροθιές και 4 γκλοπ
230 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και 5 σπρευ πιπεριού
Μικροποσότητα χασίς
Πλήθος κινητών τηλεφώνων
Πλήθος κοσμημάτων
Πλήθος επιταγών, συναλλαγματικών και ιδιωτικών συμφωνητικών
Το χρηματικό ποσό των 172.000 ευρώ
Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος των  συλληφθέντων αφορά, τις κατά περίπτωση, κατηγορίες της συμμετοχής σε εγκληματική  οργάνωση, της τοκογλυφίας και  εκβίασης κατ΄ επάγγελμα και εξακολούθηση, της απάτης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα κατ΄ επάγγελμα. Επιπλέον, η δικογραφία περιλαμβάνει άλλους δύο αστυνομικούς, που κατηγορούνται  για παθητική δωροδοκία και παράβαση καθήκοντος.
Με απόφαση  του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, οι τρεις εμπλεκόμενοι στην υπόθεση αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης και της Αλεξανδρούπολης, τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
Για τη δράση  των εγκληματικών ομάδων ενημερώθηκε επιπλέον η Αρχή Καταπολέμησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες για την περαιτέρω διερεύνηση, ανάλυση και επεξεργασία των παράνομων συναλλαγών τους.
Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση στην κυρία ανάκριση.
Δείτε ποια είναι τα φερόμενα ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης:
 1. Καραμπέρης Μάρκος, του Θωμά και της Σμαρώς,
 2. Μπούρδα Ελένη του Γεωργίου και της Καλλιρόης,
 3. Χατζηιγνατιάδης Ιωάννης του Βασιλείου και της Έλλης,
 4. Κωνσταντινίδης Ευστράτιος του Κων/νου και της Παναγιώτας,.
 1. Γκαλιάνη Μαρία του Πέτρου και της Χρυσάνθης,
 2. Καραμπέρης Θωμάς του Μάρκου και της Ελένης,
 3. Φερέτης Γεώργιος του Αντωνίου και της Μαρίας
 1. Παπαχατζής Χρήστος του Νικολάου και της Ολυμπίας,.
 1. Ζήνδρος Νικόλαος του Σπυρίδων και της Κυριακής,
 2. Καβρακύρης Αθανάσιος του Χρήστου και της Σοφίας
 3. Θεοδώρου Γεώργιος του Ιωάννη και της Ειρήνης Σταυρούλας.
 4. Κυριακίδης Γεώργιος του Δημητρίου και της Μαρίας,
 
Τα φερόμενα ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης είναι οι:
 1. Λαμπάκης Δημήτριος του Ηλία και της Ιωάννας,
 2. Τζωάννου Σήμα του Νικολάου και της Βιργινίας,
 3. Λακόρτε Θεοδώρα του Δημητρίου και της Δομινίκης,
 4. Λαμπάκη Άννα του Δημητρίου και της Φραγκίσκης Σπυριδούλας
 5. Λαμπάκης Ηλίας του Δημητρίου και της Φραγκίσκης Σπυριδούλας,
 6. Durdevic Milan του MILOMIR και της RADMILA,
 7. Xριστοφυλλίδης Πολύδωρος του Χριστόφορου,
 8. Βιλανάκης Συμεών του Νικολάου και της Μαρίας,
 9. Σταμπούλης Αλέξανδρος του Μιχαήλ και της Σοφίας,
 
- Μέλη της Β΄Ε.Ο. είναι και οι παρακάτω αναζητηθέντες και μη συλληφθέντες λόγω μη εντοπισμού τους στα όρια του αυτοφώρου:
 1. Σαραφιανός Φίλιππος του Δημητρίου και της Μαρίας,
 2. Putrikashvili Soso του Temour και της NAZIA,
 3. Καραφώλας Σοφοκλής του Κωνσταντίνου και της Δέσποινας,
 4. Λογοθέτης Δημήτριος του Ιωάννη και της Ελένης
 5. Πολυμέρης Γεώργιος του Αποστόλου και της Σωτηρίας
 6. Πρίντζιος Βασίλειος του Νικολάου και της Ευανθίας
 7. Τσοτουλίδης Μιχαήλ του Παντελή και της Σοφίας
 8. Τσικρικώνης Σταμάτης του Ευάγγελου και της Γεωργίας
 9. Αθανασιάδης Ιωάννης του Γεωργίου και της Ελισάβετ,
 10. Κοασίδης Κωνσταντίνος του Νικολάου και της Μαρίας,.
 11. Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος του Νικολάου και της Αναστασίας
 12. Τούσιος Συμεών του Αστεριού και της Άννας,
 13. Κουγιουμτζής Πασχάλης του Αθανασίου και της Μαρίας,
 14. Κοτανίδης Παύλος του Λεβόν και της Καρίνε,
 15. Βασιλειάδης Γεώργιος του Νικήτα και της Θεοφίλας,
 16. Τατόγλου Μιχαήλ του Αναστασίου και της Κορνήλια,
 17. Πετρίδης Αριστείδης του Παύλου και της Βαρβάρας,
 18. Σαρίδης Ιωάννης του Κωνσταντίνου και της Μαρίας,
 19. Ρήγας Αυγουστίνος του Δημητρίου και της Παναγής,
 20. SAMARCHEV ROMEO του RUBEN και της GOAR,
 21. Χούχας Νικόλαος του Κων/νου και της Μαρίας,
 22. Κομπίδης Κυριάκος του Δημητρίου και της Πασχαλίνας,
 23. Ιατρόπουλος Μιχαήλ του Ιωάννη και της Μαρίας,
 24. Σημαιοφορίδης Σπυρίδων του Ιεροκλή και της Ελευθέριας,
 25. Σεπεκίδης Ιωάννης του Πολύκαρπου και της Κυριακής,
 26. Κουτσάντας Ιωάννης του Γεωργίου και της Φρόσως, 
 27. http://to-gamato.blogspot.com/2012/01/blog-post_70.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .