Δεν πας να κρεμαστείς ρε κουφάλα;;; ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.

Εχεί ακομά μούτρα και μιλά ο αρχιπροδότης... που μας έβαλε στο Ευρώ!

Το Μνημόνιο επιδείνωσε την κρίση στην Ελλάδα

Ο πρώην πρωθυπουργός Κ. Σημίτης κατηγορεί τους συντάκτες του Μνημονίου για την απουσία ικανοποιητικής προετοιμασίας που επιδείνωσε την κατάσταση στην Ελλάδα Ο προδότης αναφέρθηκε στην αργοπορημένη αντίδραση της ΕΕ να εκπονήσει σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας. Εκανε λόγο για εξωπραγματικούς όρους και αδυναμία πρόβλεψης της μεγάλης ύφεσης στην οικονομία, που οδήγησαν στον εκτροχιασμό όλων των στόχων.
 Τα πραγματικά αίτια -και- της ελληνικής κρίσης, διαπερνώντας εμφανώς...
την επιδερμική ανάλυση της πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ενωσης.
Ο Σημίτης- προδότης, ως ο κύριος ομιλητής στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση του Γερμανικού Ιδρύματος Heinrich Boll (με συνομιλητή τον «Πράσινο» Ντανιέλ Κον Μπεντίτ), εστίασε στα λάθη και τις παραλείψεις των συντακτών του μνημονίου, αφού «υπενθύμισε» με νόημα ότι χρειάστηκαν πέντε μήνες για να εκπονηθεί την άνοιξη του 2010 ένα σχέδιο διάσωσης για την Ελλάδα από την ΕΕ και να θεσμοθετηθεί ο προσωρινός Ευρωπαϊκός Μηχανισμός Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, με κεφάλαιο 440 δισ. ευρώ, που θα συμπαραστεκόταν σε άλλα μέλη της ΟΝΕ:

Υ.Γ   ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΡΕ ΤΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΟ ???ΜΑΣ ΕΦΑΓΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ  ΤΟΥ .  HOBIT ΑΘΛΙΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .