ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ...ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΥΠΝΟΙ.

Πήραν "φωτιά" τα τηλέφωνα της ΔΕΗ από πρώην πελάτες των Energa και Ηellas Power

Παρά τη χτεσινή, διευκρινιστική κοινή ανακοίνωση που εξέδωσαν προς ενημέρωση των καταναλωτών η Energa και Ηellas Power, χιλιάδες είναι οι πρώην πελάτες των δύο εταιριών που κατακλύζουν την ειδική τηλεφωνική γραμμή της ΔΕΗ, οι οποίοι θέλουν να μάθουν πληροφορίες για τον λογαριασμό τους, μετά...
τη διαγραφή των δυο εταιρειών από τα μητρώα του ΔΕΣΜΗΕ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ημερησίας, τα ερωτήματα των πελατών ενδέχεται να απαντηθούν την Παρασκευή, ίσως και τη Δευτέρα, που συνεδριάζει η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας για τη λήψη αποφάσεων σχετικά με τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στο θεσμικό πλαίσιο. Ωστόσο, αυτό δεν αφορά στο τέλος ακινήτων ή στις χρεώσεις των λογαριασμών ρεύματος, με αποτέλεσμα οι καταναλωτές να μην ξέρουν πού να πληρώσουν, αφού οι λογαριασμοί των Energa και Hellas Power έχουν δεσμευτεί. Στελέχη της ΔΕΗ πάντως επισημαίνουν ότι το τέλος ακινήτων πρέπει να πληρωθεί στις εφορίες.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .