Ανησυχία των Εβραίων για την προσχώρηση Βορίδη-Γεωργιάδη στη ΝΔ...ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ...

Ανησυχούν -αδίκως φυσικά- οι Εβραίοι συμπολίτες μας, όπως φαίνεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Κ.Ι.Σ. (Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος). Σφάλλουν σφόδρα όμως, γιατί οι "ακραίες" και "αντισημιτικές" ενέργειες, γίνονται από τους πολιτικούς όταν..
είναι στο -πολύ- περιθώριο, πολύ μακριά από την εξουσία. Όταν πλησιάζουν στην εξουσία, όλοι γίνονται υπάκουα παιδιά και φυσικά σταματάνε τις δηλώσεις τους εναντίον σας και φυσικά τις παίρνουν πίσω και φυσικά τις ανασκευάζουν και φυσικά είναι πρόθυμοι να απολογηθούν για αυτές και φυσικά η πρώτη τους προτεραιότητα είναι να έχουν καλές σχέσεις μαζί σας (με το Εβραϊκό στοιχείο γενικώς).
Έτσι, ζητείστε απλά από τους ίδιους να έρθουν το Σάββατο στη συναγωγή, να φορέσουν το κιπά και να φωτογραφηθούν υπομονετικά με αυτό. Θα το κάνουν πάραυτα.
Οι αντισημιτικές τζαμπαμαγκιές γίνονται πριν αρχίσει να βγάζει κανείς λεφτά ή να ανεβαίνει τα σκαλιά της εξουσίας και να γλυκαίνεται. Γίνονται όταν πασχίζει κανείς να πουλήσει βιβλία από τηλεοπτικού άμβωνος. Μετά ..συμμορφώνεται προς τας υποδείξεις όπως θα κάνουν οι δύο πρώην βουλευτές. Μην αγχώνεστε τζάμπα λοιπόν.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:
Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την ανησυχία και έκπληξη του Ελληνικού Εβραϊσμού από την ένταξη των κ. Βορίδη και Γεωργιάδη στο κόμμα της “Νέας Δημοκρατίας”, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν εκφράσει ή ταυτιστεί με προσβλητικές για τους Εβραίους απόψεις. 
Ελπίζουμε ότι η ηγεσία της “Νέας Δημοκρατίας”, ενός μεγάλου δημοκρατικού κόμματος εξουσίας, θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου τέτοιου είδους απόψεις να παραμείνουν στο περιθώριο της ελληνικής κοινωνίας που διακρίνεται από τις αρχές της Δημοκρατίας, και θα προστατεύσει την προβλεπόμενη από το Σύνταγμα ισονομία των πολιτών χωρίς διάκριση φυλής ή θρησκείας. 
Ταυτόχρονα, πιστεύουμε ότι θα συνεχιστεί απαρέγκλιτα η πολιτική κατά του ρατσισμού και του αντισημιτισμού που υιοθετούν όλα τα δημοκρατικά κόμματα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. 
http://www.taxalia.blogspot.com/2012/02/blog-post_554.html#more 
 
Υ.Γ   :))) ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ... ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΡΕΣ  ΑΝΥΣΗΧΟΥΜΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .