"ΑΝΤΩΝΗ, ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΣ":



  ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!

Δημοσιεύουμε με μεγάλη ικανοποίηση την επιστολή που μας έστειλε ο Υποψήφιος Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Χατζής, προς τον Αντώνη Σαμαρά: Και το λέμε αυτό, γιατί αποδεικνύεται πως ακόμα και μέσα στο προδοτικό αυτό κόμμα ΥΠΗΡΧΑΝ αξιόλογα στελέχη, πραγματικοί πατριώτες που όμως κάποιοι έκαναν πέρα, για να...προσκυνήσουν την (οποιαδήποτε) Τριμερή. Η επιστολή αυτή είναι ένας πραγματικός κόλαφος στους "συναινετικούς" του ξεπουλήματος και της εθνικής προδοσίας.

Είναι καιρός να γνωριστούν οι θάλασσες με τους κινδύνους

Του Κώστα Χατζή


Θα δημοσίευα αυτή την επιστολή με την προκήρυξη εθνικών εκλογών στην, υπό Κατοχή, ελληνική Επικράτεια. Ύστερα, όμως, από το τελευταίο πραξικόπημα, την μετατροπή του Συντάγματος σε χαρτί τουαλέτας και τα καραγκιοζιλίκια που τη συνόδευσαν, κάθε ημέρα σιωπής θεωρώ ότι αυξάνει τη συνενοχή μου και με απομακρύνει από την συνείδησή μου. Είναι σκληρό να συντάσσεις ένα κείμενο που δεν φανταζόσουν ποτέ ότι θα γράψεις. Πόσο μάλλον όταν πριν 2 χρόνια ήσουν ο συντάκτης μιας επιστολής νέων που καλούσαν τον Αντώνη Σαμαρά να αναγεννήσει την Πατρίδα και την Παράταξή του. Αλλά, όπως είπε και ο ίδιος, «δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από μία ακρωτηριασμένη συνείδηση».




ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ 
http://hellas-orthodoxy.blogspot.com/2011/11/blog-post_7299.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .