Και όμως η βουλή…είναι ακομα… ανέγγιχτη

Ο κόσμος έχει φθάσει μέχρι την αρχή της Συγγρού. Και ίσως πυκνώσει ακόμα περισσότερο... Πάνω απο 150.000 ο κόσμος κόντρα σε χημικά και αστυνομία . Βομβαρδισμένο τοπίο θυμίζει το κέντρο της Αθήνας. Καταρρέει το κτίριο
που καίγεται στη Χρ.Λαδά. Απομακρύνονται οι φόβοι για εγκλωβισμένους πρόκειται για τον κινηματογράφο "ΑΠΟΛΛΩΝ" και το κατάστημα Kosta Boda που κάηκε ολοσχερώς και βρίσκονται στη συμβολή των οδών Σταδίου και Χρ.Λαδά . Ζημίες στην ΑΛΦΑ ΜΠΑΝΚ και στο κινηματογράφο ΑΤΤΙΚΟΝ . Στην οδό Χρήστου Λαδά έχει πιάσει φωτιά το παλιό κτίριο της εφημερίδας τα Νέα και μέσα σε λίγα λεπτά επεκτάθηκε και στο διπλανό κτίριο ενώ επί της οδού Σταδίου. Παρανάλωμα του πυρός έγιναν τα κεντρικά της Alpha bank στη διασταύρωση Πεσματζόγλου και Πανεπιστημίου.

Εκτεταμένα επεισόδια σημειώνονται στη Λ. Αμαλίας, στην Πανεπιστημίου, στη Σταδίου και στη Β. Γεωργίου. Επί της Β. Γεωργίου ομάδα διαδηλωτών «ξήλωσε» ψυγεία από περίπτερο, ενώ πλήθος πύρινων οδοφραγμάτων εκτείνονται σε δεκάδες σημεία γύρω από το Σύνταγμα. Ομάδες διαδηλωτών πετούν μολότοφ και οι αστυνομικοί απαντούν με εκτεταμένη χρήση χημικών. Στα στενά πέριξ της πλατείας είναι σε εξέλιξη επεισόδια και κλεφτοπόλεμος μεταξύ αστυνομικών και διαδηλωτών. Στην Πανεπιστημίου, όπως και στη Σταδίου πύρινα οδοφράγματα καίνε κατά μήκος των οδών, ύστερα από ρίψεις μολότοφ. Στο μεταξύ από τις 19:50, εκατοντάδες διαδηλωτές επιτίθενται στα Προπύλαια στις αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες απαντούν με χρήση χημικών. στις 20.50 πέρασε από την οδό Κανάρη κι άλλο πυροσβεστικό όχημα με κατεύθυνση την πλ. Κοραή. Τέντες καταστημάτων καίγονται και στην πλ. Συντάγματος. Απέναντι ακριβώς από τα Προπύλαια, δύο καταστήματα παραδόθηκαν στις φλόγες, με κίνδυνο να επεκταθεί και σε διπλανές πολυκατοικίες. Στις 20.50 στην οδό Όθωνος 17 και στη Χρήστου Λαδά (1ος όροφος) υπό φωτιά είναι καταστήματα τραπεζών.

http://ixnos1.blogspot.com/2012/02/blog-post_6645.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όλες οι απαντήσεις που έχουν ως στόχο να προάγουν τον διάλογο και την ανεύρεση της αλήθειας καλοδεχούμενες, σχόλια και απαντήσεις που είναι εκτός θέματος και δεν ταιριάζουν σε έλληνες θα απορρίπτονται χωρίς κανέναν ενδοιασμό .